Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Şaşıracaksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

Kendinize güvenin. Birini kişisel yeteneğinizle etkileme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bugün için planlarınız varsa, iyi göründüğünüzden ve hissettiğinizden emin olun! Kendinizi ifade etmenin ve bu ateşli Aslan çekiciliğini yaymanın keyfine varacaksınız. Gittiğiniz her yerde olumlu tepkilerle karşılaşacaksınız.

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Bugün birisi sana bir teklifle gelebilir. Bu kişi sana yaratıcı bir projede ortak olmanı talep edebilir. Kabul edersen bu girişimle ufkunu genişletip müthiş bir başarıya ulaşabilirsin. Yeni bir proje konusunda her ne kadar şu an hırslı olmasan da bir değerlendirmelisin. Ayrıca daha romantik çaplı bir teklif de alabilirsin. Keyfini çıkar!Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz plan yapmanın tam zamanı. Yapmak ve başarmak istediğiniz şeyleri düşünmek için düzenli olarak zaman ayırmak, hayatınızın kontrolünüz altında olduğunu hissetmek açısından çok önemli. Somut bir plan olmadan hedeflerinize ulaşmak imkansız olabilir. Plansız nasıl ev inşa edilemezse hayat da inşa edilemez.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. İnançlar ve ibadetler, spiritüel çalışmalar yaşama dair motive olmanızı sağlayabilir. Finansal konularda hatalara karşı dikkat.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs, Jüpiter ile 45’lik yapacak. Eğitim hayatın ara vermek zorunda kaldıysan, kararını yeniden gözden geçireceksin. Karşına çıkacak yeni fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. İş yerindeki arkadaşlarının seni kıskandığına dair haberler alabilirsin. Aile içerisinde duyacağın haberler karşısında şaşırıp kalacaksın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Öz değerinizi düşünürken kıyaslama yapmanız sizleri olumsuz etkileyecektir. İlişkinizde ciddi bir gerilim yaşıyorsanız bugün öfkenize hakim olun. Bugün bazı kararlar almak ve bunları duyurmak için çok uygun.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular üzerinde daha fazla durmak ve zamanınızı iyi yönetmeniz gerekebilir. Parasal alanda karmaşadan uzak kalmaya bakın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı affedici olmanız ve güzel anların tadını çıkarmanız size iyi gelebilir. Arkadaşlarınızla olmak ya da bir etkinliğe katılmak iyi gelebilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızla ilgili güçlü bir destek alabilirsiniz ancak, sağlık konusunda hassas bir günden geçiyorsunuz ve ilişkilerinizde çok daha sabırlı olmanız gereken, iletişim konusunda ani ataklar ile karşılaşabileceğiniz bir günden geçiyor olacaksınız. Akşam saatlerinde ilişkilerinizi ve kendi ruhsal durumunuzu iyileştirmek için fırsatlarınız olacak. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarının yardımcı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nasıl hissettiğinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz nihayet. Uzun zamandır kelimeleri bir araya getirmek sizin için oldukça zorlayıcıydı ama artık değil. Neler düşündüğünüzü birebir aktarabilecek kadar güçlüsünüz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. 

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin kolayca dağılacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Bunun sebebi, özel hayatınızda rahat bir dönemden geçiyor olmanız, duygularınızın yoğunlaştığı günler geçirmeniz olabilir. Fazla gevşememeye çalışın.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile konuşurken daha dikkatli olmaya çalışın. İş hayatınızda özgüvenininiz yerine gelecek ve kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Sevdiklerinizle olabildiğince çok zaman geçirin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde fırtınalar kopuyor, her şeyi kestirip atmanız işten bile değil. Ama ayrılıklar canınıza tak etti. Ona biraz daha şans tanıyın. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız. Uzun süredir düzene sokmaya çalıştığınızilişkileriniz için ciddi destekleriniz olacak. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği maddi kazanımlar söz konusu. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Göz ağrılarınız büyük bir ihtimalle yorgunluktan kaynaklanıyor.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 23' 51" R
Ay
İkizler
08° 09' 51" R
Merkür
Koç
23° 12' 32"
Venüs
Boğa
12° 24' 06"
Mars
Koç
06° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 43"
Satürn
Balık
17° 20' 35"
Uranüs
Boğa
22° 52' 51"
Neptün
Balık
29° 10' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 08"
Lilith
Başak
24° 21' 52"
True Node
Koç
15° 14' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>