Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Araştırmacısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

İş yerindeki bazı ilişkilerinizi biraz daha net hale getirmeniz çok önemli olabilir. Bazı insanlar kararlarınızdan dolayı mutsuz olabilir, ancak bazı kişilerin size ve itibarınıza olan etkisini düşünmeniz gerekir. Eğer bir şirketin başkanı olsaydınız, bu 'kötü unsurlardan' kurtulmayı düşünmenin zamanıydı.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Bazen aklın bir karış havada oluyor, ulaşmak istediğin hayallere dalıp gidiyorsun. Hedef belirlemek ancak pratik olarak eyleme geçtiğin iyi bir şeydir. Bugün hayallerini gerçekleştirme konusunda sabırsız olabilirsin. İlerleme kaydediyorsun; sadece somut delilin çok fazla yok. Çalışmaya devam et ve umutlu ol. Şu anki rahatsızlığın sadece bir çalkantı, yakında geçecektir.Bugün bazı misafirleriniz olabilir ve muhtemelen onları dört gözle bekliyorsunuz. Fakat planlarınız iletişim eksikleri, gönderilemeyen mesajlar ya da trafik sıkışıklığı gibi diğer engeller yüzünden aksayabilir. Tüm bunların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Başarmaya çalıştığınız şey, ufak tefek engellere takılsa da, sonunda meyvesini verecek. Pes etmeyin ve bu akşamın tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç gündür kendinizi kaybolmuş gibi mi hissediyorsunuz? Bugün bu sis bulutu muhtemelen aralanacak ve kendinizi daha iyi keşfedeceksiniz. Zihninizde dönüp duran sorulara cevap vermek ve yargılarınızı değerlendirmek için adım atacaksınız ancak yine de biraz sabırlı olmanızda fayda var; özellikle de bu konular duygusal konular ise. Doğrudan eyleme geçmeden önce anlamaya çalışın. Yarına uyandığınızda daha nesnel olduğunuzu göreceksiniz...

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şefkat, merhamet duyguları güçlenebilir. İç dünyanızda daha hassas olabilirsiniz. İş hayatında farklı ortamlar, farklı çalışmalar içerisinde olabilirsiniz. Çalışma hayatına dair yeni düzenleme ve planlamalar olabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinde üretkenliğin hakim olduğu bir Aslan burcuysan, elde ettiğin başarı ile gözleri üzerine çevireceksin. Uzun süredir görüşmediğin kişilerden haber alabilirsin. Hayatındaki bazı şeyleri gözden geçirmek isteyebilirsin. Mutfakta denenecek yeni tariflerin araştırmasındasın.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerçekler sizin bildiğiniz gibi olmayabilir. Çevreyi gözlemleyerek gerçekleri kavramaya çalışmalısınız. Ortaklarınızla aranızda gerginlikler olabilir. Ani davranışlar sergilemek yerine soğukkanlı hareket etmelisiniz. Partnerinizle aranızda öfke patlamaları yaşanabilir. Sorunları bekleyip büyütmek yerine olay olduğunda konuşmak sizin yükünüzü hafifletecektir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sabırsız davranabilirsiniz. Ani tepkilerden ve hızlı kararlardan kaçının. İşlerinizi halletmek için kendinizi çok zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlarınızla zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusur olarak gördüğünüz eksikliklerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba sizi olumlu bir noktaya getirebilir, Ancak yine de devam etmeyi seçebilirsiniz

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından iş, yatırım, finansman gibi konular gündeminizde olabilir. Ortak maddi konulara konsantre olabilirsiniz. Vergi ve miras konularında görüşmeler yapabilirsiniz. Hareketli bir gün sizi bekliyor.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük heyecan yaratacak bir haber alacaksınız. Bundan dolayı rehavete kapılmamalı çalışmalarınıza tam gaz devam etmelisiniz. Başarı elde etmek çalışma azminizi azaltmamalı.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim kendinizi psikolojik olarak yorgun hissetmenize sebep olabilir. Hayata bakışınızı sorgulatacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde partnerinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşmanıza çok az kaldı, sadece biraz daha çalışmanız gerekiyor. Önemli bir karar alırken, sezgisel güçlerinizden yararlanın.

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Ofiste hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı da köreltebilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artıyor. Uzun süredir planladığınız alışverişi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hastalığınızı görmezlikten gelmeyin.

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 26' 42" R
Ay
Yengeç
07° 06' 49" R
Merkür
Koç
25° 20' 26"
Venüs
Boğa
15° 00' 33"
Mars
Koç
08° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 40"
Satürn
Balık
17° 30' 16"
Uranüs
Boğa
23° 00' 14"
Neptün
Balık
29° 13' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 54"
Lilith
Başak
24° 35' 58"
True Node
Koç
15° 03' 17"
Son Güncelleme : 11/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>