Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Kendinizle, sağlığınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir. Duygusal açıdan çok rahat sayılmazsınız.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı dikkatli biçimde değerlendirmeli ve bu önceliklere uymalısınız.

Çok rahat sayılmazsınız. Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinde bugünlerde yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Yapıcı ve toparlayıcı özellikleriniz çok işe yarayabilir. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde, son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde aşk hayatınız ve çocuğunuz odak noktanız olabilir. Bugün 05:51'de Merkür Kova burcunda Güneş'in kalbinde olacak. Dilek dilemek için çok güzel bir zaman dilimidir. Ay'ın da verdiği destekle tüm gün içinizden geçenleri dileyin. Gerçek olma ihtimali yüksektir. Bir hobiniz varsa bugün onu geliştirmek, profesyonel alanda icra etmek için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerine yaklaştığınızda duygusal hayatınızda vereceğiniz tepkilere dikkat edin. İstemeden karşı tarafın kalbini kırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorunların üstesinden geliyorsun!Güne isteksiz bir başlangıç yapabilirsin. Ama günün içerisine karıştıkça, isteksizliğini üstünden atabilir, işlerine etkin bir şekilde konsantre olabilirsin. Çalışma koşullarını iyileştireceğin adımlar atabilirsin. Uzun zamandır maruz kaldığın sorunların ortadan kalktığını görmek içine su serpecek. Evli ve çocukları olan bir Aslan burcuysan, ailecek bir arada kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenle bir araya gelebilirsin. Ufak tefek detayları dahi oldukça büyütme eğiliminde olacaksın. Yakın çevrendeki kişilerin davranışlarını bu kadar ince eleyip sık dokumak, onlarla aranda gerginliğe yol açabilir. Arkadaşların veya birlikte hareket ettiğin kişilerin birliktelikleri bir diğer gündemin olacak. Bugün onlara öncülük edebilir, ortak bir program organize edebilirsin.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyacağınız haberler ve yakın çevre iletişimleriniz geçmişinize ışık tutabilir. Maddi konularınızla ilgili bazı harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha hayalci hissedebilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İşlerinizde büyüme sağlamak için çaba göstereceksiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişi hala aşmamış olmanız bütün gün sinirleriniz yıpratmasına yetiyor. Geçmişi serbest bırakın.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ev ve aile konuları etkisini sürdürürken tamamlamanız gerekenve sorumluluklar olabilir. Akşam saatlerinden itibaren aşk ve tutkular öne geçiyor, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasına Yay burcunda seyahat eden Ay ile adım atıyorsunuz. Sizi duygusal açıdan rahatlatıp özgürleştirir. Dostlarla kültür kokan sohbetleri paylaşmak, sportif bir aktivitede rol almak, kreatif ve yaratıcı tarafınızı zenginleştirmek için bundan daha iyi bir gün olamaz. Hobinizi geliştirecek bir kursa yazılabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ile ilgili ihtiyaçlara odaklanabileceğiniz ve yaşadığınız yeri ilgilendiren sorunlara çözüm arayabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Tüm konuları inceledikten ve hepsi için birer hareket şekli belirledikten sonra, günün geri kalanında arkanıza yaslanıp rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>