Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Rehavete Kapılmamalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Özellikle aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, maceracı bir yaklaşım benimseyin. İşler yolunda gitmediğinde, karamsarlığa kapılıp moralinizi bozmayın. Tutumunuzu değiştirmek size kalmış bir şey. Dudaklarınızı aşağı doğru büzünce değil, yukarı doğru kaldırınca her şeyin düzeleceğine inanın. En ufak sorunu dert etmeyi bırakın, her şey olacağına varır.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Bugün bir şeyler yapmak için istek dolusun. İnsanlarla ilham verici sohbetler gerçekleştirebilir ve arkadaşlar edinebilirsin. Bir komşunla tanışıp bu kişiyi daha yakından tanımaya karar verebilirsin. Veya yakın arkadaşlarınla bir araya gelip laflayabilirsin. Kendini ifade ettiğinde iyi hissedecek ve üzerindeki yükü atacaksın. O halde açıl!Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz öğretmencilik oynayabilirsiniz. Başkalarına rehberlik etme gibi doğal bir yeteneğiniz var. Belki de çocuklarınıza bugün bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları doğa yürüyüşüne yönlendiren bir izci lideri gibi olabilirsiniz. Ya da yeğenlerinizle zaman geçirerek onların zihinlerini genişletmelerine yardımcı olabilirsiniz. Açık hava, hayvanlar ve teknoloji gibi konulardaki merakınız onları daha fazla öğrenmeye teşvik edebilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rutininiz dışına çıkabilir, farklı planlar ve aktiviteler içerisinde olabilirsiniz. Günlük hayatınız veyahayatıyla ilgili karmaşık, stresli bir durumu çözmek için harekete geçebilirsiniz. Gece saatlerinde mutluluk ve yaşamdan keyif alma öne çıkıyor.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğun kişi ile görüşlerinin ayrıldığını hissedebilirsin. Mesleğinde yaşadığın olumlu gelişmelerin rehavetine kapılmamalısın. Uzun süredir yaptığın diyeti bozabilirsin. Ancak ziyanı yok vücudunun da dinlenmeye ihtiyacı var. Abartmamak kaydıyla bugün canın çektiği her şeyden besleniyorsun.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı doğru kullanmanız tüm işlerinizi bitirmenize ve günü daha iyi değerlendirmenize yardımcı oluyor. Bu sayede hemhayatınızda hem de özel hayatınızda bir düzen kurabiliyorsunuz. İspatınızı göstermek yerine bunun keyfini sürmeyi tercih etmelisiniz. Yeni bir sene size güzellikler getiriyor.

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde sonlanmalar olabilir. Gizli kalan konularla uğraşmanız gereken bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından etkileneceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızdaki konular işlerinizi etkileyebilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Endişelerinize yenilmeyin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için tatil planları yapmaya son derece uygun. İlham verici yeni fikirleri hayatınıza çekebilir, aşk vekonularında isteklerinize ulaşmak için yeni bağlantılar yaratabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen dolunayla birlikte mistik ve manevi anlamda sizi etkileyebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Ruhsal ve sezgisel anlamda güçlenebilirsiniz. Bilinçaltınızı ve rüyalarınızı harekete geçiren bir dolunay yaşayabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar ilerlemenizi izliyor, ancak daha fazlasına aç olduğunuzu bilmeleri gerekiyor. Hırslarınız şu anda çok fazla ve bu konuda kendinizi iyi hissediyorsunuz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte günlük yaşamınızda, çalışma ortamınıza iletişime, görüşmelere daha açık olabilirsiniz. Sağlık ve şifa konularına merak salabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda daha cesur ve tutkulu olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki konumunuzun yeteneklerinize uygun olmadığını düşünmeye başladınız ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>