Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Takdir Topluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Bugün büyük ölçüde duygularına göre hareket edeceksin; öyleyse gün boyu dengeli kaldığına emin ol. Ayrıca günün sonunda kendini nereye geldiğini bilmediğin bir yerde sıkışmış bulmana sebep olabilecek ani değişen isteklere karşı da dikkatli ol. Elbette bu karşına aniden çıkan her şeyi reddet demek değildir. Sadece enerjini ve zamanını harcadığın şeyin gerçekten istediğin bir şey olduğuna emin ol.Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe dair planlamalar, finansal düzenlemeler gündeminizde olacaktır. Etrafınızdaki insanları gözlemleyebilir, daha eleştirel olabilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolabındaki eşyalara yenilerini eklemek istiyorsun. Maddi açıdan rahat durumda olman harcamalarını etkileyebilir. Sorunlar karşısındaki yaklaşımın, çevrenin takdirini topluyor. Kendine has şekilde olaylara yaklaşıyorsun. Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler, bugün gündemine gelebilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık algınızın yeniden şekillendiği bir gün olabilir. Aradaki sevgi bağının güçlü olduğunu düşünmeniz sizleri hayal kırıklığına uğratabilir ve sosyal çevreniz ile aranızda bazı kopmalar yaşanabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın güzel açısı sayesinde kendinizi daha rahat ve akıcı şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak düşüncesiz sözlerle pot da kırabilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünmeden karar almamaya bilhassa dikkat edin. Aldığınız haberleri mantık çerçevesi içerisinde değerlendirin ve kendinize farklı çerçevelerden bakabilin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sinir bozucu başlayabilir. Partnerinizle geçici bir ayrılık yaşamak hayal kırıklığı yaratabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkın. Bu sadece bir enerji çıkışı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda kafanızı da temizleyecektir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması, aşkları da gündeme getirebilir. Omurganızı korumalı, kaslarınıza  özen göstermelisiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte sevgi dolu bir gün geçireceksiniz. Hayallerinizdeki gibi bir geleceğe sahip olabilmek istiyorsanız, çok çalışmaya ve çabalamaya devam etmelisiniz. Huzur verici bir seyahate çıkmak isteyeceksiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Düşünce bazında kalacak olan konular için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 33" R
Ay
Koç
22° 44' 12" R
Merkür
Koç
20° 28' 57"
Venüs
Boğa
08° 32' 12"
Mars
Koç
04° 26' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 24"
Satürn
Balık
17° 05' 38"
Uranüs
Boğa
22° 41' 56"
Neptün
Balık
29° 05' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 56"
Lilith
Başak
24° 00' 59"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>