Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Soğukkanlılığı Elden Bırakmamalısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 100%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Her durumda ilgi odağı olmaktan korkmuyorsunuz. Aslında, doğuştan bir lider olabilirsiniz, ama liderlerin iyi bir organizasyon anlayışına ihtiyacı vardır ve bu sizin üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Organize olmak için bugün biraz zaman ayırın, böylece diğer insanlara karşı otoriteniz sorgulanmayacak. Sonuçlar çok cesaret verici olacak!

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Eğer bir durumun daha iyi olmasını istiyorsan, bazen geriye en başa dönmek gerekebiliyor. Bu biraz sinir bozucu hatta aşağılayıcı olabilir ama eğer hedef üzerinde yükselmek istenen sağlam bir temel ise, her şeye değer! Profesyonel geçmişine çok takılı kalma. İlerlemen gerek. Ayrıca şu an ağır hissediyorsun. Biraz rahatla!Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önceden düşündüğünüz veya planladığınız işleri uygulayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilr veya sosyal medyada öne çıkabilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle yaşadığın tartışmalar bugüne damga vuracak. İletişiminin zayıfladığını hissedeceksin. Sakinliği ve soğukkanlılığı elden bırakmamalısın. Önceden yakın olduğun fakat şimdilerde aranda problem olan kişileri hayatından çıkarmayı düşünüyorsun. Evli bir Aslan burcuysan, bugün eşinle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsin.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işlerinizde bazı aksaklıklar söz konusu olabilir. Çözümü konusunda bilgi sahibi olmadığınız problemler ile karşılaşabilirsiniz. Olaylarda soruna değil çözüme odaklanmalısınız.  

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha iddialı ve kararlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak her zaman haklı olduğunuzu düşünmemelisiniz. Sorumluluklar da önemli.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinde ve sosyal alanlarda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Çözüm üretme noktasında kendinizi verimli bir şekilde ifade edebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanları nasıl etkilediğinizin farkında olmayabilirsiniz. Tehlike, patronunuzun veyaarkadaşlarınızdan birinin görmemesi gereken bir e-postaya yanlışlıkla Gönder'e basmanızda yatar. Bugün bu konuda ekstra dikkatli olun.

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşama analizci bakış açısı ile yaklaşırken, isteklerinizi gerçekleştirirken derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları  yapıyorsunuz. 

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Maddi açıdan da şu günlerde rahatlayacaksınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından hoşlanmıyor olabilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için bir uzmandan destek almayı deneyebilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak hiç hissetmediğiniz kadar iyi hissediyorsunuz.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel enerjinize her zaman güveniyorsunuz. Bugün, bir çok atılımlarınızı gerçekleştirmek bulunduğunuz şartları zorlayacaksınız. Çok yönlü düşündüğünüz için araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Anlaşılmamak, en büyük probleminiz.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>