Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Bugün parasal yatırımlarınızda önemli kararlar alma eğilimde olabilirsiniz. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Esnek davranarak çok kazançlı çıkabileceğiniz bir gündesiniz.

Dışsal şartların sizi fazlasıyla zorladığı anlar yaşayabilirsiniz. Gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Bu gidiş gelişler, zamanlama sorunları doğuracak olsa da sonunda kazançlı çıkacaksınız. Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle kendinize uzak gördüğünüz konularda ve alanlarda ilgi çekebilirsiniz. Bu alanlardaki tanışmalar yeni fırsatlara zemin hazırlayacak.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca İkizler burcunda ilerliyor. Sabah saatlerine Ay-Mars kavuşumunun Jüpiter ile karşıt durumda olması, kendinizi agresif hissetmenize neden olabilir. Sosyal ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Saat 12:06'da Ay'ın boşluğa girmesiyle dikkat gerektiren işlerinizi yarına bırakmanızda fayda var. Bugün Boğa burcunda Merkür-Uranüs kavuşumu yaşanıyor. Kariyer hayatınızı ilgilendiren sürpriz olumlu bir haber alabilirsiniz. Yöneticiniz de sizinle pozitif bir görüşme yapabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar kafanı karıştırabilir!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Bugün detaylar kafanı karıştırabilir. Özellikle çalışma ortamında başkalarına yardım etmekten ziyade kendi sorumluluklarına odaklanmalısın. İşlerini son dakikaya bırakmaktan hoşlanmadığını çok iyi biliyorsun. Bilgi ve iletişim olanaklarına yenilerini ekleyebilirsin. Eğer ortaklı biryapıyorsan, ortağınla fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Bir süredir borcu olan bir Aslan burcuysan, bugün bununla ilgili olumlu bir gelişme yaşaman mümkün olabilir. İlişkin varsa, sevgilin hakkında kararsız kaldığın bazı konularda artık bir netliğe varacaksın. Gün içinde yaşayacağın mide rahatsızlıklarına dikkat!

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde arada kaldığınız konularla alakalı sergilediğiniz uzlaşmacı tavırlar işlerinizi yoluna koyabilir. Aynı zamanda çevrenizdeki insanlara örnek olacak davranışlar sergileyebilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Akşam saatlerinde kendinize yöneleceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili kararları alırken düşünmelisiniz. Bugünlerde fevri karar verme meyiliniz olduğu için düşünmeniz gerektiğini kendinize hatırlatın.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burçlarının plansız seyahatleri, eğitimleri veya hukuki meseleleri söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda bitişler ve başlangıç söz konusu olacaktır. Partnerlik ilişkilerinde almanız gereken dersler var. Bebek planlayan Aslan burçlarının planlarında ötelemeler söz konusu olabilir, geçici sıkıntılar yaşanabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay'ın öğle saatlerinde burç değiştirmesiyle birlikte, başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün kavuşumu kariyerinizde yeni bağlantılar kurmanıza neden olur. Hayat yönünüzde kalıcı ama çarpıcı değişimler yaşayabilirsiniz. Evlenme, boşanma,değiştirme, ani terfi gibi konular hayatınızın bundan sonrasını etkilemeye başlayabilir. Ebeveyn ilişkilerine dikkat! Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı hareketlenmeler ve yoğunluk, günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, ilişkilerde beklenmedik pürüzlerin çıkması ve bunların aşılması zorunluluğu gelebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>