Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sakin Kalmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 50%

Muhtemelen "tevafuk" diye bir şey duymuşsundur. Bu,kendinizi doğru zamanda doğru yere koymak anlamına gelen manevi bir tesadüf sanatıdır. Bugün size profesyonel olarak yardımcı olması için yeni biriyle bağlantı kurmaya çalışıyorsanız, böyle bir şansınız olabilir. Veya heyecan verici, yeni ve romantik bir fırsat arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin, özel bir şeyler olmaya başlayacağını göreceksiniz.

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Dans etmek istiyor gibisin. Hareket ve egzersiz ihtiyacın baş göstermiş olabilir. Spor yapmak da istiyor olabilir. Belki de arkadaşlarınla birlikte bir baloya katılmalısın. Belki de bir dövüş sanatına başlamak istediğin bir şey olabilir. Ruh, his ve hareketi birleştirmek istiyorsun. Kendini bunı gerçekleştirebileceğin bir alana ver.Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve sorumluluklar ön planda. Görevlerinize odaklanıp,hayatında eksiklikleri tamamlamaya gayret edebilirsiniz. Beden sağlığını desteklemelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kariyerin konusunda karar vermekte güçlük çektiğin konuları halledebilirsin. Arkadaş grubunda gelişen sorunlara istemeden de dâhil oluyorsun. Sakinliğini korumaya çalışmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan ruhunu dinlendirmek istiyorsun. Samimi bir aile büyüğünden aldığın tüyo rutin hayatında işine yarayabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızı düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. Gelir gider konusunda bir denge kurmanız gerekiyorsa şimdiden üstünde çalışmanız faydalı olabilir. Abarttığınız konuların farkına vararak kendinize yeni sınırlar belirleyebilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla fikir düzeyinde tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün içinde ilişkiler biraz gergin olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Parasal konuları organize etmek istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hesapta olmayan atışmalar ve küskünlükler gündeme gelse de aslında çıkarcı insanları hayatınızdan temizleyerek potansiyelinizi ortaya çıkartacak hayrınıza durumlar olabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster bir yabancı biriyle kısaca sohbet edin ister, işyerindeki insanlarla uzun bir toplantıya katılın, bugün sahip olduğunuz her değişimde derin, gerçek bir değer olacak. Söylenen ufacık bir şey bile hayatınızı değiştirebilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayları akışına bırakmalısınız. Zaman gecikmeleri yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğiniz dilinizin ucunda. Ne kadar pozitif konuşur, çevreniz ile diyaloglarınızı ne kadar pozitif tutarsanız geleceğiniz için o kadar iyi yatırım yapmış olursunuz. Bu dönem çevrenizdeki insanlar sizin için çok önemli olacaklar. Geçmişteki bazı konuları çözümlemeniz gerekiyor. Aşk gelmeli, âşık olmalısınız. İşte o kadar.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden yeni ayrıldıysanız kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Yeni birarayışındaysanız, bugün şanslı gününüzde olacaksınız. Negatif enerjilerden kurtulun ve neşelenmeye çalışın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınıza güneş doğmak üzere. Bunun farkındasınız, ama bazı anlaşılır çekinceleriniz var. Bazen duyguları, hayatın birçok engellemesine karşın, her şeyin önüne almak gerekebilir. Belki başkaları yüzünden belki de kendi yetersizliklerinizi ve sınırlarınızı kabul etmekte zorlandığınız için, sizi sabırlı olmaya zorlayan mesleki bir sürecin içinde bulunuyorsunuz. Yeni bakış açıları geliştirmek, belki de geçici bir süre için bile olsa, kontrolü ve inisiyatifi bırakmanız gerekebilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 54" R
Ay
Aslan
25° 29' 21"
Merkür
Koç
29° 45' 49"
Venüs
Boğa
19° 45' 07"
Mars
Koç
11° 24' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 14"
Satürn
Balık
17° 46' 60"
Uranüs
Boğa
23° 13' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 56"
Lilith
Başak
25° 01' 36"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>