Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin biraz problemli biri olduğunu geç fark ettiniz. Nedense onun kişiliğinin derinliklerine inmeye hiç niyet göstermiyorsunuz. Biliyorsunuz ki, o sizin en yakınınızdaki insan.

Çok umut bağladığınız bazı projeleriniz şu günlerde kısmen de olsa yüzünüzü güldürecek. İş yaşamınızda kader birliği yaptığınız arkadaşınızın çabaları gözlerinizi yaşartıyor.

Kemerleri yeterince sıktığınızı düşünüyorsunuz. Ama aile içinde harcama meraklısı bazı yakınlarınızı bu konuda disiplin altına alamıyorsunuz. Daha da ciddi kararlar alma yoluna gideceksiniz.

Kaldırdığınız her taşın altından o çıkıyor. Artık dostu düşmanı ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanları farkında olmadan birçok konuda baskılıyor, direnen olunca da takışıyorsunuz. Bu yanınızla sempatikliğinizi azaltıyorsunuz. Geçmişinizle ilgili takıldığınız bir anı, arada bir bütün keyfinizi kaçırıyor. Bunu ömür boyu yaşamak istemiyorsanız., ne olursa olsun açığa çıkartıp hesaplaşmak zorundasınız. Haftanın sonuna doğru bir özleminizi gidereceksiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 9 Ekim saat 06:47 Terazi burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık dönemde yakınlarımızla ilişkimiz, girişim ve planlarımız, çalışma hayatımız ve ailemizle ilgili konuları tekrar gözden geçirmemizi sağlayacak. Yeniayın yöneticisi Venüs gerilediği için, şu sıralarda arzu ettiğiniz gibi ilerlemiyor, bundan dolayı sıkılıyorsunuz. Fakat bu yavaşlamayı olumsuz görmeyiniz. Bilakis, daha önce fark etmediğiniz, belki de önemli bulmadığınız noktaları görme fırsatı yakalarsınız. Bunlar doğru bir çözüm ve karar için faydalı olabilir. Sözgelimi başka bir yere taşınmayı, yeni bir çevrede yaşamayı düşünüyordunuz. Şimdi tekrar bir bakalım. Ne derece doğru olur veya başka seçenekler var mıdır? Bunları araştıralım. Bu Yeniay bize derinlikli düşünmenin, zorlama ve inatlaşmaların aile ilişkilerinde, kardeşinizle ilgili mevzularda önemini vurguluyor. Yanlış anlamalar bu dönemde bir hayli yoğun olabilir. En ufak bir mesele içinden çıkılmaz hale gelir. Şimdi etrafı gözlemleme, duruma bakma vaktidir. İş girişimleri ve işe başlama,yerinizin değişimi, başka bir yere yerleşme konuları da yine aynı şekilde incelenir. Öyle bir gelişme olur ki, şu anda sizi düşündüren mevzular kendiliğinden çözülür. Onun için sakin olunuz, keskin kararlar vermeyiniz. Bırakın su aksın, yolunu bulsun. Yeniayın sizler için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

9 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşiyor. Beklenmedik haberlere, aniden çıkagelen insanlara hazır ol! Bugün bir adım atarak aklındaki bazı konularla ilgili uzlaşma yoluna gidebilirsin. Hedeflediğin konularda daha dikkatli ve titizlikle çalışabilir; kariyerinle ilgili büyük geçişler yaşayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle tiyatro ya da sinemaya gidebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan; yurtdışı sergileri için bilet alabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilir, keyifli vakit geçirmek adına plan yapabilirsin. Ayrıca bu gün ailenin küçük üyeleri ile alakalı zorlayıcı etkiler de söz konusu, aman dikkat!

9 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda daha dikkatli olmanız gereken bir dönemin içindesiniz. Sonradan pişman olmamak adına masraf yapmaktan kaçınmalı ve tutumlu olmanın yollarını araştırmalısınız.

9 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz kişilerle görüşmek isteyebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuları çözmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda bazı defterleri kapamak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra değişim yaşayacağınız olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

9 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size türlü yerden para gelecek. Bir bölümünü kendinize harcarken yatırımlar da yapacaksınız.

9 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

9 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay, hedeflerinizi gerçekleştirmek için güzel başlangıçlar sunuyor. Ortak alanda olduğunuz insanları koruyup, gözeterek hareket ederseniz çabalarınız taktir görür. Başkalarını kişilik özellikleriyle yargılamayın. Adil ve hoşgörülü olmak ilerlemenizi kolaylaştırır.

9 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcundaki Yeni Ay sizin farklı yeteneklerinizi ortaya çıkarır. Kardeşinizle yaptığınız bir işte ilerleme kaydedersiniz. Fırsatlar arka arkaya gelecektir. Uzun zamandır beklediğiniz olumlu bir hayat evresindesiniz. Seyahatlerinizde tanıştıklarınız sizin kültür yapınızı zenginleştirir. Evdeki aksiliklere çözüm bulmakta zorlanırsınız.

9 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

9 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 38" R
Ay
Balık
12° 01' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 37"
Venüs
Boğa
05° 06' 24"
Mars
Koç
02° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 12"
Satürn
Balık
16° 51' 48"
Uranüs
Boğa
22° 32' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 44"
Lilith
Başak
23° 42' 27"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>