Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişim İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınızda bir karmaşıklık yaşayabilirsiniz. Şu anda ilginizi çeken iki kişi olabilir ve ikisine karşı hissettiğiniz şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Biriyle romantik bir ilişkiye başlarken, diğeriyle ise bir arkadaşlık kurmak daha iyi olabilir. Kalbinizin şu anda birçok seviyede beslenmeye ihtiyacı var ve farklı insanlardan enerji almanız iyi bir şey.

Başka şeyler yapmak ve yaratıcı olmak istiyor hissedebilirsiniz. Eğlenceli bir proje üzerinde kendi kendinize çalışmak isteyeceksiniz. İşinize odaklanmak zor olabilir. Sık sık ara vermeye çalışın. Akşama eğlenceli bir şeyler yapmanız için bugün daha kısa çalışabilirsiniz. Bir resim, heykel veya yaratıcı bir yazı projesi üzerinde çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Pratik bir zihniyette olacağın bir gün. Evini ve yaşam alanındaki öğeleri düzene sokmaya yöneleceksin. Hasarlı nesneleri tamir edebilirsin. Sonrasında adeta bir tamamlanma hissedeceksin. Yaşam alanını temizlemek ve uyumlu bir atmosfer yaratmak iyi hissettirecektir.Bir aile üyesiyle yaşadığınız duygusal bir mesele sizde kaçıp gitme ve bir yerlerde saklanma isteği uyandırabilir. Bu isteğe karşı koymayın; zira bu hareket, sorunla ilgili zihninizi boşaltmanız ve bu kişiyle yeniden karşılaşmadan önce yaralı ruhunuzu iyileştirmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Ayrıca, kendinizle ilgili birtakım oldukça rahatsız edici keşiflerde bulunabilir ve uzun süre önce unuttuğunuz eski travmaları su yüzüne çıkarabilirsiniz. Bunlarla da savaşmayın. Yalnızca onları koyverin gitsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

9 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.04'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar kendinize odaklanabilir, yaşamınızı gözden geçirebilir,veya özel hayatınızda bir iyileşme, sağlamlaşma arayışında olabilirsiniz. Bu saatten sonra ise özgüven ve kararlılık artabilir, kendi isteklerinizin ve yeteneklerinizin arkasında durma zamanı.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini özgür hissettiğin bir işte çalışmak istiyorsun. Mesleğini sorgulayabilir farklı işleri değerlendirme sürecine alabilirsin. Stilinde değişime gitmek isteyebilirsin. Yeni aldığın kıyafetlerin birbirini tamamlıyor olması sana yeni bir tarz kazandırıyor. Yakın dostuna bu konuda fikirlerini sorabilirsin.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birkurmak için harekete geçebilirsiniz. Ortak olmak veya tek başınıza girişimde bulunmak konusunda kararsız olabilirsiniz. Kararınızı vermeden önce bütün şartları en ince ayrıntısına kadar değerlendirmelisiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularınız gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Maddi konularınızla ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar bugün sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde yaşadığınız olaylarla ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan yardım almak sizi iyi hissettirecektir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılı ve güzel işler yaptıkça nazara gelmeniz olası. Negatif enerjileri azaltmak için maneviyatınızı yükseltmeye çalışın. Sorumluluklarınızın artacağı bir gün. Başarılı bir gündesiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar neşeli olursanız olun partnerinizin enerjisini yükseltmeyi başaramıyorsunuz. Ona sorunun ne olduğunu sorun ve ona göre hareket edin.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Başak burcundaki seyahatine başlayacağı 16:30 öncesinde burcunuzda seyahat etmeye devam edecek. Sabah saatlerini kişisel meselelerinizle ilgilenerek ve kişisel bakımınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz. 16:30 sonrasında finansal konularınız önem kazanıyor. Akşam saatleri bütçe planlaması yapmanız için uygun olacaktır. Mars ile Venüs arasındaki karşıtlık yakın çevrenizle ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile aranızda ufak bir gerginlik olabilir. Finansal olarak çok kararlısınız ve kariyeriniz iyi gidiyor. Kendinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın ve uyku programınızda bazı değişiklikler yapın.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu kaybediyorsunuz. Kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız mümkün. Onu kazanmak için yapacağınız mücadelenizde cesur olmak zorundasınız. Uyumlu olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş yerinde hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Öncelikle bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en mantıklı yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>