Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hedef Odaklısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Günün enerjisi sizi canlı, şen şakrak bir havaya sokacak. İşten izin alıp mola vermek istediğinize karar verebilirsiniz. Sevgilinizle bir macera yaratmak için biraz zaman harcayın. Şehir dışına bir geziye çıkmak isteyebilirsiniz. Belki de günü evde romantik bir şekilde geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel yakınlık ihtiyacı hissedeceksiniz.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen hayatınızda şu andan daha toleranslı olduğunuz zamanlar olmuştur. Birilerine karşı çok inançlı davranışlar sergilemiş olabilirsiniz ya da bazı şeylere karşı ilgisiz bir tavır takınmış olabilirsiniz. Fakat hepsinin sonunda kendinizi bunlardan arınmış hissedeceksiniz. Şu an ihtiyacınız olan şey zarafet duygunuzu kullanmak ve size yakın olan birisi ile ilişkinizi yeniden alevlendirmek için gerekli diplomasiyi sağlamak olacak.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkili ilişkilerine odaklanabilir, partnerin için bir şeyler yapmak isteyebilirsin. İşlerine konsantre olmakta da zorlanmayacaksın. Yeni yıl için temizliğe girişebilirsin. Aslında evi, etrafı temizlemek sana adeta terapi gibi gelecektir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nerdeyse her sene olduğu gibi yılbaşı akşamını ve bu günü ailene ayırıyorsun. Aldığın sürpriz hediyeyi duvarına asmak için sabırsızsın. Bu yıl hedeflediklerini bir kâğıda aktarıyorsun ama öylece ajanda da kalmayacağını biliyorsun. Şimdiden hafta başına hazırlanmak için ufak tefek işlerinin peşine düşüyorsun. Kendi işini kurmak isteyen bir Başak burcuysan, bu fikrine maddi ve manevi destek alıyorsun. Hedeflerinde daha net kararlar alıyorsun.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi yalnızlaşmış ya da hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Bu bağlamda kendi içinizde bazı durumları karamsarlık düzeyine çekmemeniz gerekmektedir. Hiçbir durum ve konuya meydan okumayın. Uyumlu olmak kazandırır.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevildiğinizi hissedeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda karizmanız ön plana çıkabilir ve beklediğinizden de büyük bir olumlu intiba bırakabilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

2020'nin ilk gününde ilişkiler arenasında alacağınız güzel haberler, tanışmalar sizi mutlu edecek.

1 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir olumsuzlukla karşılaştığınızda direkt suçu üzerine yıkmak için bir sorumlu aramayın. Belki de sadece kaza sonucu yaşanmış bir durumdur. Bunu da göz önünde bulundurun.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın ilişkileri ve ortaklıkları ifade eden 7. evinizdeki seyahatine devam ettiği bugünü sevdiklerinizle geçirmek isteyebilirsiniz.Ay, Satürn ve Plüton arasındaki destekleyici açının etkisiyle partnerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize vakit ayırmak sizi mutlu edecektir. Akşam saatlerinde meydana gelecek olan Ay ve Mars etkileşimi partnerinizle veortaklarınızla ciddi konuların gündeme gelebileceğini gösteriyor. İletişimle alakalı sorunları çözerek ve yanlış anlaşılmaları düzelterek bugünü değerlendirebilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>