Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün her şekilde parlayacağınız bir gün gün. Sizin lehine bir enerji yoğunluğu var, bu yüzden cesurca ve tereddüt etmeden hareket edebilirsiniz. Duygularınız size yol gösteriyor, ve kalbiniz neredeyse yarım adım geride kalıyor. Tıpkı fareli köyün kavalcısı gibi bu güçleri takip edin. Bırakın bugün yeni bir macera yolculuğunun başlangıcı olsun. Öncülük etmenizin tam zamanı.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Evini tamir etmek için sanatsal yeteneklerinden faydalanabilirsin. Kitaplar ve iç dekorasyon, Feng Shui kolaylaştırıcılar olabilir. Fakat fikirlerinin çoğu estetik anlayışından filizleniyor. Yeni tarifler denemek isteyebilirsin de. Günün bu şekilde geçirebilirsin ve akşam da misafirlerini ağırlayabilirsin!Bugün kendinizi zaman kısıtları sebebiyle biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Bir süredir ertelediğiniz ve teslim tarihi gelen bir projeniz varsa, teslim tarihini ötelemek isteyebilirsiniz. Yahut bugün için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, bazı toplantıları başka bir güne almak isteyebilirsiniz. Gezegensel enerjiler zaman su misali akıyormuş gibi hissetmenize yol açabilir. Acele içinde ve yorgun hissedebilirsiniz bu yüzden kendinize müsamaha gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde eski bir form son bulabilir, kesilip atılabilir. Bazı arkadaşlarınızla veya partnerinizle geçmişe bir sünger çekip yeni bir sayfa açabilirsiniz. İleri tarihli bir işiniz, planınız ile ilgili mecburi değişiklikler olabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında temas etmek istediğin noktalar için sabah saatlerinde alışverişe çıkabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşin harcamalarının artmış olmasından ötürü sana serzenişlerde bulunabilir. Bugün, su burcunda Yeniay meydana gelecek. Duygusal hayatını etkileyecek olan Yeniay, hareketliliğe sebep olabilir. Yeni insanlar ile tanışmaktan çekinmeyecek ve cesur biri olacaksın.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde partnerinizden sakladığınız bazı konular ortaya çıkabilir. Karşı tarafa açıklama yapmanız gereken olaylarla yüz göz olabilirsiniz. Doğru ve şeffaf olduğunuz sürece her sorun az hasarla atlatılabilir.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bugün yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Gruplar içerisinde daha aktif ve becerikli olmanız da mümkün.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal veya yaratıcılık gerektiren işlerde kendinizi gösterebilirsiniz ancak yine de eleştiriye karşı fazla hassasiyet sahibi olmamalısınız.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gördüklerimizden çok hissettikleriniz de inanmayı tercih etmek yanlış bir davranış olmayacaktır. Karşılaşabileceğiniz şeylere görünebilir sinyaller vermeden önce çok önce fark edebilirsiniz. Eğer hislerinden eminseniz bunu kararlar alırken kullanmaktan çekinmeyin.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. İş birliği içinde olacağınız dostlarınız ile sohbet konularını geniş bir şekilde eliştireceksiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmaktan kaçınmalısınız. Kendinize yeni hedefler belirlemelisiniz ve onlara ulaşabilmek için tüm gücünüzle çalışmalısınız. Kendinizi enerjik hissedeceksiniz ve çevrenizdeki insanları neşelendireceksiniz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği, size prestij kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir gün. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve ileri görüşlü tavırlarınızla sorumluluğunu aldığınız konularda başarınızı garantiliyorsunuz.

10 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>