Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatın Yavaşlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

Belki de bugün birini daha derinden tanımaya hazırsınızdır. Bir süredir biriyle çıkıyor ve yavaş yavaş kendinizi ona daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Bu, aşk ve romantizm için heyecan verici bir zaman olabilir! Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin yeni bir yönünü keşfedebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşın ve bugün birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

İmkansızın gerçekten olabileceğini hayal etmek mantıklı mı? Evet, bugün olabilir! Son bir kaç hafta boyunca bir proje üzerinde çok çalışıyor olabilir, bir satışı tamamlamaya veya bir terfi almaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Bugün, teşvik edilebilir ve çok çalıştığınız için ödül alabilirsiniz. Kendinizle gurur duymak için iyi bir nedeniniz var!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Bugüne gerçekten sıkıcı ve zulmedici bir enerji hakim. Elinde olsa önüne engeller çıkaran herkesi yakalayıp dünyanın yörüngesi fırlatırsın. Belki de kendin bir astronot olup dünyayı terk edersin! Bugün oldukça gerçekçi bir gün. Bireysel potansiyelinle, hem kişisel hem profesyonel olarak ne kadar ilerleme kaydedebilirsin? Bugün sınırları zorla, heyecan sana iyi gelecektir.Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri bugün sizi çok meşgul edecek. Birden fazla etkinliğe katılabilirsiniz ve bunlardan birinde yardım etmekten bile sorumlu olabilirsiniz. Birçok insan sizinle konuşmak isteyecek ancak her biri için istediğiniz kadar zamanınız olmayabilir. Fakat bugün sizin için çok hareketli ve ilginç bir gün olacak. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili konularda daha özenli ve titiz olmalı, bağışıklığınızı güçlendirmeye çalışmalısınız. Sporlar ve egzersizlerde, günlük hayat içerisinde kaza ve sakatlanmalara dikkat. Akşam saatlerinde finansal konular ve ilişkilerde önem ve değer öne çıkacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük koşuşturmalarının sakinleştiğini hissediyorsun. Kendine daha fazla vakit ayırmaya başlayabilirsin. Hobilerin yoğunluk kazanıyor. Bu konuda ciddi fikirler tasarlayabilir, maddi bir kazanç elde etmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan karşı tarafın duygularından emin olmadığını düşünüyorsun.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Duygularınız hayallerinizin peşine takılmış gidiyor olsa da yolda karşılaştığınız taşlar sizlere uyarıcı etki yapmalıdır. Yakın dostlarınızdan sizi gözlemlemelerini isteyerek yolunuz doğru mu yoksa yanlış mı olduğu konusunda destek alabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi oluşturabilir. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle çalışmalarınızı kolayca toparlayabilirsiniz. Anlaşmalara özen göstermelisiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilişkide beklediğiniz ciddiyet karşılanmayabilir. Moralinizi bozmak yerine olayları akışa bırakmanız ilişkinizi kendiliğinden düzene sokacaktır.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genellikle bir çatışmada daha güçlü olan taraf sizsiniz ve bu nedenle herhangi bir hesaplaşmanın sonucu genellikle size bağlıdır. Ancak bu, taviz vermemeniz gerektiği anlamına gelmez.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacağı 19:10'a kadar burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Sabah saatlerinde kişisel meseleleriniz gündemde olacaktır. Ancak, Ay'ın boşlukta olacağı 13:58 ile 19:09 arasında önemli kararlar almamaya çalışın. Bu saat aralığında girişeceğiniz işler çözümsüz kalabilir. Kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Akşam saatlerini finansal konularınızla ilgilenmek ve bütçeniniz planlamak için değerlendirebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı olan güveninizi kaybetmeye başladınız. Kariyer basamaklarında yavaş ama emin adımlarla çıkmaya devam ediyorsunuz. Hayatınızda olan her şeyi çok fazla düşünmemeye özen gösterin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>