Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmiş Aklına Gelebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle yeni bir şeyler deneyimleyebilirsiniz. Yeni bir samimiyet seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacak bir tartışma yapabilir veya başka türlü bir macera yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bugün yeni biriyle potansiyel bir temas kurmak için iyi bir gün. İnternetten tanıştığınız yeni biriyle buluşabilir veya daha derin bir ilişki kurma umuduyla bir kahve içmeye gidebilirsiniz.

Arkanıza yaslanıp ve çalışmanızın başkasına kredi vermesine izin vermeyin. Sahne arkasında özenle çalışıyor olabilirsiniz ve şimdi yaptığınız şey için başkası övgü alıyor olabilir. Adil davranıldığından ve hak ettiğin dikkati aldığınızdan emin olun. İş yerinde insanların kuvvetli istekleri zor olabilir, bu nedenle ihtiyacınız olanı söylemek için gözünüzü karartmanız gerekebilir. Güçlü olun ve başkalarının sizi onlardan daha az bir şey olduğunuzu düşünmelerine izin vermeyin.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Bugün zihnini besle. Günün enerjisi genişleme ve büyümeyi destekleyecektir. O halde neden bu enerjiden faydalanıp bir ilgi alanına dair detaylı bilgiler toplamıyorsun? Eğer çocuklarınla evde oturuyorsan, zihinsel durgunluktan kaçmak pek kolay olmayacaktır. Fakat bu da kaçınılmaz bir sey değil... Bir konu üzerine okuma yaparak ya da bir kursa başlayarak kendini zorlayabilirsin. Bu etkinlikleri çevrimiçi olarak da çok rahat gerçekleştirebilirsin. Yeter ki ilgini çeken bir konu bul.Bugün başkalarına karşı son derece hassassınız ve sizden daha şanssız olanlara şevkat besleyeceksiniz. Bugün, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için son derece uygun bir gün. Muhteşemşefkat yeteneğinizi yaşadığınız topluluktaki kişilere gösterin ya da yeteneklerinizden en iyi biçimdefaydalanabilecek kişilere onları sergileyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel ilişkinizde çalkantılı bir gün olabilir. Sevgiliniz ya da eşinizle aranızdaki uyumu artırmak için çabalamanız gerekiyor. Çünkü, aşktan mutluluk duyacaksınız. Bunları yaparken özgürlüğünüzden vazgeçmeyin. İş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret bu anlamda çok yapıcı olabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinden geçmiş olayları düşünürken sakin kalmakta zorlandığın bir gün olabilir. Bu durumda kimseye hak vermek istemiyor oluşun bazı arkadaşlıklarının bitmesine sebep olabilir. Derin düşünceler içine girerek geleceğin ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsin. Sporunu uzun zamandır aksattıysan, spor salonuna yeniden yazılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, senden hoşlanan birisinden ilginç konuşmalar duyabilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılanmasını istediğiniz finansal beklentileriniz üzerinde yoğunlaştığınız bir gün olacak. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağı, güven duygusuyla daha da sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda yenilik içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi yeni şeyler yaratmak için kullanabilirsiniz. Bireyselliğiniz ön plana çıkabilir. Gün içinde kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yanında keyifli hissettiğiniz kişilerle program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için zaman ayırın.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sıkmak yerine maddi kapılar için fikirlerinizi yaratıcı kullanmaya çalışın. Kısa süreli bir maddi problemden sonra gelecek ferahlık size daha iyi hissettirecek.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları öne çıkarken sahip olduklarınızı, kazançlarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spor ayakkabılarınızı giyin ve dışarı çıkın! Bugün fiziksel aktiviteler yapmak için çok verimli bir gün. Gerçek hayattan kaçmak için koşmak iyi bir seçenek olabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün para evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizde gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır.Kazançlarınızı arttıracak yeni yollar arayabilir, finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz. Ay ile Mars arasındaki kare açı çocuklarınıza veya hobilerinize yönelik harcamalar yapabileceğinizi gösteriyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün güçsüz hissedebilirsiniz; sanki tüm enerjiniz çekilmiş gibi gelebilir. Eğer mümkünse, bugünü kendinize ayırın. İşlerinizi erteleyin ve dinlenmeye bakın. Bu sırada, zihninizi de önümüzdeki günlerin hareketliliğine hazırlayabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi duygularınızla hareket etmek yerine, başkalarının etkisi altında kalıyorsunuz. Sevgi alışverişlerinde bencilsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamanıza neden oluyor. Dikkatli olun, onu kazanayım derken kaybedebilirsiniz. Özellikle bugünyerinde kızgınlık ve saldırganlık içinde bulunmamaya özen gösterin. Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok sevebilirsiniz. Çalışma hevesinizi görmezlikten gelmeyin. Para durumunuz yavaş yavaş yoluna girecek

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün sevdiklerin ve keyfin için yaptığın harcamalar, altından kalkmakta zorlanacağın yüklere neden olabilir. Bütçende dalgalanmalar yaşanabileceği gibi parasal konularla ilgili veya partnerinle iletişimlerinde kopukluklara ve yanlış anlaşılmalara karşı tedbirli olmalısın. Sağlığını tehdit edecek alışkanlıklarından kurtulabilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>