Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aşk Kapılarınızı Aralıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha esnek düşünmeye çalışmalı, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Etkin yaklaşımlarınızla ön planda olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

İhtiyaç duyduğunuz enerjiye fazlasıyla sahipsiniz. Kendinizi frenlemeli ve mutlaka doğru olanı yapmalısınız. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece başarıya ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Elinizdeki maddi gücü doğru anlamda kullanmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Her şey istediğiniz gibi şekillenmeye başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi işinizi kendiniz hallediyor olsanız da bazen başkalarının desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun toksik bir bağımlılık olmadığını anlamak için etrafınızda kimse yokken ne hissettiğinize bakmalısınız. Bu sayede hem motivasyonunuzu kırmayacak hem de insanlarla aranıza gereksiz mesafeler koymayacaksınız.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygularınızın ve düşüncelerinizin farklılık gösterme ihtimali var. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başarmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durum karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansnız var. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve mutlaka elinizden geleni yapmalısınız.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir güne uyanıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız kahvaltı ile bütün haftanın yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız. Anaç yapınız sayesinde arkadaşlarınız her derdine koşuyorsunuz. İlişkisi olmayan Başak burcuysanız, artık hayatınıza birini almak isteyeceksiniz. Sizinle tanışmak isteyenlere hemen hayır demeyecek önce onları tanımaya çalışacaksınız.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi kendiniz yaptığınızda içiniz rahat edebilir. Bazen bırakabilmek, dinlenebilmek, kendinize müsaade etmek sizi daha çok rahat ettirebilecekken bunu geri çeviriyor olabilirsiniz. Özellikle ekonomik konulardaki çıkmazları çözebilmek için yeni görüşmeler yapmak, aileden ya da eşinizden destekler/fikirler almak adına iyi bir gündesiniz; değerlendirin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla ilgili konular, grup çalışmaları sizi oldukça hareketlendirebilir. Ortaklaşa konular üzerinde de sorumluluklar alabilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız bir şeyi ısrarla isteme hali başarılı sonuç doğurmayacaktır bu yüzden isteyip çekilmek ve süreci takip etmek sizler açısından önemli olmalı.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende yaşananlar dikkatini biraz dağıtabilir. İşlerinin bundan etkilenmemesi için planlı ve programlı hareket etmelisin. Programa uymak hafta sonuna girmeden önce birçok işi yoluna koymanı da kolaylaştıracak.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hayatınıza daha fazla düzen vermenin veya israfı ortadan kaldırmanın değerini görüyorsunuz ancak aşırı düşünmekten uzaklaşma ihtiyacınız da devreye giriyor. Özel hayat bugün zengin. Özellikle dış dünyaya karşı sorumluluklarınızın farkındayken duygusal yaşamınızda destekleyici etkiler hakim görünüyor. İç dünyanız içindeyken, zihniniz yeni bir fikre veya konsepte açılabilir. İç ihtiyaçlarınızla daha iyi temasa geçmek şu anda hayatınızı güçlendirmenin anahtarı gibi görünüyor.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün arkadaşlarınızla seyahat edebilirsiniz. Partner, evlilik, ortaklık konularında kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz her zaman kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu gün.

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 52' 01" R
Ay
Terazi
23° 29' 23" R
Merkür
Boğa
06° 17' 02"
Venüs
Boğa
25° 45' 23"
Mars
Koç
15° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 20"
Satürn
Balık
18° 06' 30"
Uranüs
Boğa
23° 30' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 22"
Plüton
Kova
02° 01' 55"
Chiron
Koç
21° 43' 37"
Lilith
Başak
25° 34' 05"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 20/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>