Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mekan Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Beklenmedik bir anda aşkta çok güzel gelişmeler olabilir bugün. Hiç beklemediğin bir yerden seni mutlu edecek bir haber gelebilir, yeni bir iletişim başlayabilir. Aşkta güzel hareketler görmen olası.

İş hayatınızda bugün yakın birarkadaşınızla tartışmaya gireceksiniz ve amirinizden azar işiteceksiniz. Bu durum işlerinizin aksamasına da sebep olabilir.

Maddi kaygıları çözmek için biraz fazla çaba göstermen gerekebilir bugün. Sana sunulanı beğenmeyip kendi çözümünde ısrarcı olman da mümkün. Sorun çözme kabiliyetini yapıcı bir biçimde kullanmak genel olarak kaygılardan uzaklaşmana vesile olabilir.

Hareketli olmak genel olarak insanın ruh halini daha iyi etkileyebilir. Tembellik etmemek, gün içerisinde daha aktif olmak sadece fiziksel olarak değil, zihnen de sana fayda sağlayabilir. Bu tür konulara özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öğrenmeye daha açık olman hayattan daha fazla zevk almana sebep verebilir. Okumak, dinlemek, izlemek ufkunu tahmin ettiğinden çok daha fazla açabilir. Bu enerjiyi hayatını anlamlandırmak adına daha etkin bir biçimde kullanabilirsin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkaları ne yaptığınızı ne kadar çok sorgularsa, onu yapmaya devam etme konusunda o kadar kararlı olursunuz. Kendine inanç için en iyi notlar, ancak sağduyu için hiçbiri yok. Bu kadar çok insan yanlış yolda olduğunu düşünüyorsa, belki onları dinlemelisin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanların egosu sınırlarını zorlayabilir. Bu yüzden sık sık mekân değiştirmek durumunda kalabilirsin. Şans gezegeni Jüpiter, dün itibariyle Zodyak’ın ilk burcunda konumlanmaya başladı. Eğer ilişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, duygusal iniş ve çıkışların bugünlerde artış gösterebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gitmek istediğiniz seyahat programınızı gerçekleştireceksiniz. Kendinize özel izin düzenliyorsunuz. Yaptığınız planlama sizi ruhsal olarak da rahatlatırken aynı zamanda yaşam motivasyonunuzu da arttıran bir etkinlik olacaktır.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular üzerine eğileceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle çalışmalarınızı kolayca toparlayabilirsiniz. Anlaşmalara özen göstermelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik ve aşk meseleleri ile ilgili her türlü kararı almak için uygun bir gündesiniz. İçinde sevgi olan ve size sevgi getirecek her türlü eylemi gerçekleştirebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişteki kötü bir seçim veya hata için endişelenebilir ve bunu fazla ciddiye alabilirsiniz. Güne biraz sessizliği veya gizliliği tercih ederek başlayabilirsiniz. Ancak gün içerisinde duygusal bağlantı ihtiyacınız ortaya çıkıyor. Duygularınızı takip etmeye daha yatkınsınız ve bunları paylaşacak güvenilir kişilerle iletişime geçmek, bazı istenmeyen patlamaların önüne geçebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Bazı düşünceleriniz gittikçe daha da netleşiyor.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Bütçenizi dengelemek için yeniden gözden geçirmeniz gereken konular olabilir. Bir finans uzmanından destek almayı düşünebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıksa da karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir çekim var. Hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>