Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçin için dalgalanmalar var yüreğinizde. Karşı tarafın hazır olması başlayacak bir ilişkinin tek koşuludur. Bugün hafta sonu gezisi için alacağınız bir davet size unutulmaz bir hafta sonu geçirteceği gibi.

İş yaşamınızda bir kadın sizi sanki rakip görüyor gibi. Oradaki varlığınızdan hoşnut değil. Ama sizi alt edecek düzeyde de değil. Bir astınıza kırıcı davranmıştınız geçen günlerde. O bugün sizden bir özür davranışı beklentisi içinde. Zaten bu beklentisini size gün boyu fazlasıyla belli edecek.

Para sıkıntınız yok. Etrafınıza da yetme çabanız sıkıntılar yaratsa da getirdiği mutluluk onu hissettirmiyor. Bazıları paranızın kıymetli olduğunu düşünüyor. Şehir dışındaki arsa meseleniz bir süre daha sürüncemede kalacak.

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm sağlık sorunlarınızda kısa süreliğine strese yenilseniz dahi hemen toparlanarak yeniden hastalıklara karşı gardınızı alır ve savaşmaya başlarsınız. Çalışma hayatınızda da tüm olumsuzlukların giderilmesi için karıncalar gibi çalışabilirsiniz. Daha önce gözünüzden kaçan dikkate almadığınız her şeye daha fazla önem verirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:11 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, Pazar günü süresince etkilidir. Aşk hayatımızı ilgilendiren konuları gözden geçirmekte yarar var. Özellikle iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmelisiniz. Saat 20:03 Venüs-Neptün karşıtlık etkisi gerçekleşecek. Venüs-Başak burcunda hem dış dünyada hem de özel ilişkimizle ilgili konuları mutlaka gözden geçirmeliyiz. Çünkü yanlış bir karar verirsek, ileride hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Öncelikle biz nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve aslında karşı taraftan talebimiz nedir? Partnerimiz nasıl bir kimlik yapısına sahip. Onunla anlaşabiliyor muyuz? Diyelim ki yalnızız. Bunun nedeni nedir? Düzgün birine rastlamadığımız için mi, yoksa yaşadığımız ilişkiler nedeniyle mi güven duygumuz azaldı. Bütün bunları mutlaka bir ele alalım. İlişki anlamında olumsuz bir dönemde iseniz, lütfen bugün ne partneriniz ne de siz keskin kararlar vermeyiniz. Durumunuzu hem kendiniz hem partneriniz hem de ilişkinizle alakalı olarak bilinçli bir şekilde ele alınız. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden başlattığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Enerjik ve hareketli bir tutum içinde bulunacağınız için başarılı çalışmalar yapabilir, isteklerinize ulaşabilirsiniz. Her zamandan farklı davranabilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sesli düşünebilir, fikirlerinizin bilinmesini sağlayabilir ve alacağınız geri dönüşleri dikkatle dinleyebilirsiniz. Bazı işlerin hallolmasını istiyorsanız uzlaşmacı olmalısınız. Bazı tartışmalar problemlerin çözülmesini sağlamayacaktır. Özgün şeyler yapma fırsatı bulmanız hiç ummadığınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel isteklerinizi daha çok ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca çocuklarla ilgili sorumluluklar da gündeme gelebilir.

14 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Bugün sağlık endişeleriniz artabilir. Dostlarınız yardıma hazırlar. Bu kadar titiz olmazsanız çabuk ayağa kalkarsınız.

14 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda hayal kırıklıkları ve sorunlar oluşabilir. Bugün, sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız ilişki sorunları sizi mutsuz kılabilir. Bu nedenle bu konuları gereğinden çok kafanıza takmamaya çalışın.

14 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir, ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz.Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var. Hayatınızın keyifli alanları bilhassa çalışma dürtüsüyle beslendiği için öncelikli olarakve yapı kurma üzerine odaklı bir keyif kaynağı bulmanız mümkündür. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

14 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>