Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bilinçlisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Duygularının artacağı bir gün olacak. Eğer hayatında birisi varsa bu kişiye yönelik hislerin giderek artabilir. Eğer kimse yoksa, yeni bir insana karşı hisler beslemeye başlayabilirsin. Bugün senin için aşk önemli olacak.

Büyümek istiyorsunuz. Ama koşullar sizi yüreklendirmiyor. O zaman acele etmeyin. Nasılsa paranızı iyi koruyorsunuz. Aileden birininproblemleriyle ilgili haber alacaksınız ve canınız sıkılacak. Onu da projenize katmak isteyebilirsiniz. Acele etmeyin, bekleyin bir süre.

Faturalarının tarihini geçirmemeye çalış. Belli bir mühleti olan ödemeleri kontrol ederek daha sonra başının ağrımasını engelleyeceksin. Olabildiğince dikkatli olarak bu harcamaları düzene sokmalısın bugün.

Duygularının kontrollü olması zihninin sağlam bir temelde olduğunu gösterir. Eğer ani tepkiler vermeye yatkınsan bugün, zihnini boşaltmak için açık hava egzersizlerine odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ve düşüncelerini dikkatle tartıp hareket edeceğin bir gün olacak. Kendine güvenin artarak hareket edeceksin bugün. Böylece halledilmesi gereken mevzuları çözmek senin için zor olmayacak.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, evren bugün seni dinlemeye teşvik ediyor. Bu dinleme hali zamanla dinlenmeye dönüşecek ve kendinizi yeni bir bakış açısına ulaştıracaksınız. Başkalarını kendi bakış açınıza çekmeye çalışmadan hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeyi deneyebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve hayatın sürprizlerine odaklanın.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha bilinçli bir şekilde hareket ediyorsun. Özellikle sana yakın olan kişilere karşı daha farklı davranmak isteyeceksin. Kendince yaptığın planlar, ani gelişmeler ya da dış müdahalelerden dolayı bozulabilir. Bu sana her zaman bir “B” planının olması gerektiğini öğretecek. Kendini geliştirmek için, karşına çıkacak eğitim olanaklarını iyi değerlendirmen gerekebilir.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin arka planını fark etmelisiniz. Kendi önceliklerinizi, ilişkilerden beklentilerinizi, maddi ve manevi kazanımlarınızı önemsediğinizi karşınızdaki kişilerle paylaşarak ilerlemenizde fayda var. Bireysel düzlemde neye yatırım yaparsanız hayatın genelinde de bunlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha affedici ve yumuşak tavırlı bir döneme giriyorsunuz. Bu da karşı cinsin dikkatini oldukça çekecek.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal gücün daha fazla çalışacak bugün. Zihninin daha fazla çalıştığını ve yeni konulara odaklanabildiğini göreceksin. Çözüm gerektiren konulara bu etkiyi yönlendirmen çok başarılı bir günü getirebilir sana.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm sıkı çalışmanız, şu anda beklenmedik hoş bir kazançla sonuçlanabilir. İyi yapılmış biriçin iyi bir meblağ elde edebilirsiniz. Bu, halihazırda yaptığınız birveya birdenbire ortaya çıkan yeni birfırsatı olsun, zaman ayırmaya fazlasıyla değer olmalıdır. Ayrıca daha yüksek bir meblağ için pazarlık yapabilirsiniz, bu yüzden biraz makul pazarlık yapmaktan korkmayın. Talep etmediğiniz bir şeye asla sahip olamazsınız!

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olayları takibe almalı, beklemeyi yeğlemelisiniz.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili yatırım yapabilirsiniz. Ayrıca sağlık konularında şifalanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünü iyi değerlendirmeli ve kariyer hedeflerinize adapte olmalısınız. Amaçlarınıza ulaşmak için üstlerinizle görüşebilir ve onlara planlarınızdan bahsedebilirsiniz. Olumlu gelişmeler çok yakında. İş yaşamınızdaki performansınız üstlerinizin gözünden kaçmıyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ailesi yüzünden ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. Büyütmeyin çünkü haksız olduğunu hemen anlayacak. İyi planlarla bol gelir sağlamanız mümkün. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>