Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve toplum yaşantınızda gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir. Sinirlilik, kontrol kaybı ve dikkatsizlikler rahatsız edici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınızın sağlık sorunları üzüntülü günler yaşatabilir. Bu süreçte ortak sıkıntılar sizi yeni yakınlaşmalar içine sokacak. Akraba ilişkilerinizde bazı hesaplaşmalar içine gireceğiniz olumsuzluklar söz konusu. Kendinizi sınırlanmış hissettiğiniz konularda hazırlıksız karşılaşacağınız fırsatlar, toparlanana kadar size problem gibi görünebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftaya, Ay-Boğa burcu seyriyle uyanıyoruz. Hayata güven duymak, ve huzur bulmak isteyeceğiz. Bizi yanıltan hiçbir şeyin yaşantımızda yer almasını istemeyeceğiz. Bu enerji altında, etrafımızdaki insanların ne kadar güvenilir olduklarını sorgulama gereği duyabiliriz. Ne kadar çok sevsek de, değer bilmeyen kişilerin peşinden koşmayız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. İnsanların tuhaf şakalarından hoşlanmazsınız. Zaman önemli ve en iyi şekilde değerlendirilmeli diye düşünürsünüz. Size söylenene değil, gördüğünüze ve duyduğunuza inanırsınız. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, insanlar üstünde iyi bir izlenim bırakırsınız. Sağlamlığınız ve kararlılığınızla yaşınızdan olgun bir görünüme sahipsinizdir. Bu durum sizin başkaları tarafından saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Birileriyle buluştuğunuzda veya görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübemizi dış dünyada göstermek, başarılı olmak arzumuzun işaretçisidir. Fakat aradığımız gerçekten nedir? Bizi neler mutlu etmektedir? Bunlara cevap vermek gerekiyor. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir ve seni zorlayabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızda olmasını çok istediğiniz bir durumla ilgili haberler alabilir ve kendinizi inanılmaz mutlu hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizle samimi paylaşımlar yaşayacağınız, birlikte keyifli vakitler geçireceğiniz güzel bir gün. Sosyal medya aracılığı ile eski dostlarınıza ulaşabilir ve onlarla daimi bir kontak içerisinde olabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi iç sesinizi dinleyebileceğiniz bir gündesiniz. Huzursuzluk hissedebilirsiniz. Başladığınız birile ilgili daha detaylı araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızın ve kendi geleceğiniz için, finansal planlamalar yapabilirsiniz. İlişkilerde güven, istikrar arayışında olabilirsiniz. Olayları biraz akışa bırakmakta fayda vardır.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

nnBugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz. Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir ve seni bir karar vermeye zorlayabilir. Etrafında aniden gelişen olaylara istesen de kayıtsız kalamayıp, sorunlara dâhil olabilirsin. Detaycı yaklaşımın sayesinde, tüm zorlukların üstesinden geleceksin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, geleceğe yönelik planlarınızda bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Evli bir Başak burcuysan eşinle ailen arasındaki uyum seni epey mutlu edecek. Ailede yaşça büyük kişilerin konuşmalarını nasihat olarak algılayabilirsin. Gardını almadan önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanırken, değişik insanlardan görüş ve fikir elde edinebilirsiniz. Sadece bu fikirleri uygulamaya geçirmeden önce üzerinde birkaç gün düşünün.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi ve duygularınızı düzenlemeye başlayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmeler meydana geliyor. Karar vermediğiniz konulara yönelik duygularınız sakinleşecek ve çok daha rahat uygulamalara geçeceksiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 53' 16" R
Ay
Yengeç
13° 08' 27" R
Merkür
Koç
25° 49' 50"
Venüs
Boğa
15° 34' 24"
Mars
Koç
08° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 09"
Satürn
Balık
17° 32' 19"
Uranüs
Boğa
23° 01' 50"
Neptün
Balık
29° 14' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 21"
Lilith
Başak
24° 39' 01"
True Node
Koç
15° 00' 57"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>