Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kısıtlanmış hissediyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün birine ulaşmaya karar verebilirsiniz. Genel olarak, tamamen bağımsızsınız. Kendinizi, size gelen herhangi bir zorlukla başa çıkabilecek bir savaşçı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Fakat şu anda yaşadığınız bir şey kendinizi dışlanmış hissetmenize neden olabilir. Biriyle paylaşmanız gereken endişeleriniz olabilir. Güvenilir bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birisine kendinizi açın, daha iyi hissedeceksiniz!

İç sesiniz diğer insanlar için çok net olmasa da, içinizden geçen şeylerin ana fikrini bulup hayatınızda denemek için bugünden faydalanın. Kendinizi ortaya koymaktan korkma. İş yerinizde,arkadaşlarınıza iyi bir kişi olduğunuzu ama bunun üstünüze gelmek için bir sebep olmadığını söylemek için bugün uygun bir gün olabilir.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın...üyesi olduğunuz grupta duygusal seviye yükseklerde seyredebilir bu sebeple sizin de katıldığınız anlaşmazlıklar kavgaya dönüşebilir. Bunların dışında kalın, aksi sizin için hiç iyi olmaz. İzlenimlerinizi yazın ve diğerleriyle sinirlerin yatıştığı bir başka zaman diliminde paylaşın. Kendinize ait bir kişisel hedefe ulaşmak için son bir adım atmak isteyebilirsiniz, ancak kontrolünüzün ötesindeki güçler tarafından engellenebilirsiniz. Sabırlı kalmaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Başak n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek?

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında 04:30'da boşluğa giren Ay, günün tamamında boşlukta ilerliyor. Aile içerisinde içinize sinmeyen durumlar söz konusu olabilir. Zaman zaman müdahale etmek isteseniz de kendi içinizde çözmeye çalışmanız psikolojik olarak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde ise Güneş ve Plüton karşıtlığının meydana gelmesiyle öfkenize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Dostlarınızdan gördüğünüz beklemediğiniz hareketler canınızı sıkabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlanmış hissediyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Kendini rahat bırakmak istiyorsun. Ancak bazı konularda önüne çıkan engeller, kendini kısıtlanmış gibi hissetmene neden oluyor. Ama seçenekler arasında sürekli kaybolan biri olarak, kabul et buna ihtiyacın vardı! Ay'ın konumu sana biraz kalabalıktan ve angaryadan uzak durmak adına fırsat tanıyor. Arkana yaslan ve sadece biraz rahatlamaya çalış… Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesindeki finansal sorunlar hukuki boyuta taşınmak istenebilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, aralarında çıkacak anlaşmazlığa son vermek ve paylaşımlarını artırmak adına onlara bazı sorumluluklar verebilirsin. Kilo problemin varsa, spora yazılmakla işe başlayabilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Taraflardan birinin istekleri bir diğerinin en doğal hakkını kısıtlıyor olabilir. Baskı yaratmayın.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi özelinizde ve evinizde çok daha hareketli ve istekli olabilirsiniz. Ailevi konular, yerleşimler ve uzaklarla ilgili işler birden gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olacağınız ve herkese kendinizi en verimli şekilde ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay?ın bugünkü görünümü ev ve aile konularına dikkat çekiyor. Evinizde, ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Yemekler hazırlayıp sofranızda ailenizi ağırlayabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen sabır iyi bir erdem değil gibi görünebilir! İç zaman çizelgeniz şu an herkesin gerisinden geliyor gibi görünebilir, bu da biraz gerginliğe neden olabilir. Gerçekten böyle mi? Herkes yaşaması gereken zamanda bazı şeyleri yaşıyor.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken evdeki ilişkilerde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaprisli tavırları ya da yaşlı bir ebeveynin özel bakımı bugün sizi zorlayacaktır. Ev yatırımı yapmak için uygun bir gün olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek, aileden kala ortak bir gayrimenkulü değerlendirmek gündeminizi doldurabilir. Evde yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Planlamadığınız gelişmelerden hiç hoşlanmıyorsunuz. Spontane size göre değil. Bugün planlamadığınız bazı gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlık sorunları, özellikle alerjiler size zorluk çıkartıyor. Uzaktaki bir kadından destek göreceksiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; bugünü evde geçirebilir ve ev işleriyle alakadar olabilirsin. Ailevi meselelerden ötürü planlarının gecikmesi veya gerçekleşmemesi nedeniyle sevdiklerinle çatışmalar yaşanması mümkün olabilir. Partnerinin üzerinde kurmaya çalıştığın baskı geri tepebilir ve aranızda soğuk rüzgârlar esmesine neden olabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 20' 33" R
Ay
Boğa
22° 37' 53" R
Merkür
Koç
22° 12' 03"
Venüs
Boğa
11° 03' 33"
Mars
Koç
06° 00' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 19"
Satürn
Balık
17° 15' 28"
Uranüs
Boğa
22° 49' 03"
Neptün
Balık
29° 08' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 36"
Lilith
Başak
24° 14' 36"
True Node
Koç
15° 19' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>