Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Kişisel bir tatil için bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Uzak adalara veya kozmopolit bir şehre gitmeyi düşünebilirsiniz. Şu anki hayat tarzınız içinde biraz sıkılmış veya huzursuz hissediyorsunuz. Bir süredir tatile çıkmadıysanız, belki artık zamanı gelmiştir. Sevgilinizin de fikirlerini alın veya internetten tatil ve seyahat yerlerini araştırın.

Bugün bir çok sosyal etkinlik için davetiye alabilirsiniz. Belki bazı meslektaşlarınız sizi öğle yemeğine davet edebilir. Ya da birileri sizinle kahve içip sohbet etmek isteyebilir, bazı tavsiyelere veya bakış açılarına ihtiyaç duyabilir. Bu arada, arkadaşlarınız geyik yapmak için sizi arayabilir. Eğer mutlaka buluşmanız gereken son bir tarih varsa, fazladan disiplinli olmaya çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bütün bu dikkat dağıtıcı şeyler çok çekici!

Yeni projeler planlamak için harika bir gün. Beyniniz çok hızlı çalışıyor ve düşüncelerle dolu durumda. Bu da onun ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu kanıtlıyor. O an kullanamadığınız fikirleri bir kenara yazın ki sonra unutmayın. Kitaplar, dergiler, internet ve aynı zamanda insanlarla diyalogda olmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Gününüz güzel geçsin.

Yapman gereken alışverişler varsa, bugün yap. Belki market alışverişi belki de bir hediye. Hem alışveriş modundasın hem de en uygun fiyatları yakalayacak bir şansa sahipsin. Günün enerjisi tutumluluğunu arttırıyor olacak. Dışarıdayken, senin için değerli birine çiçek al. Bugün bu tarz ifadeler de destekleniyor.Hiç patavatsızlık hastalığını duydunuz mu? Bugün ona yakalanma riskiniz var. Genelde esprili, sözlerini iyi seçen, hoşsohbet bir kişisiniz ancak bugün gafları ardı ardına sıralayabilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, kendinizi elinizde sözlü nitrogliserin şişeleriyle oynarken, bir anda patlamaya hazır halde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız muhtemelen nefeslerini tutup heyecanla bekleyecek: Acaba devireceğiniz bir sonraki çam ne olacak? Bu yüzden attığınız adıma çok dikkat edin; aksi takdirde bugün bir biraz zor geçecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işlerini yaparken yaşam alanınızla ilgili çözülmesi gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Belki de yapılması gereken birkaç küçük onarım, alınması gereken yeni bir eşya ya da mobilya vardır. Geleceğe dair iyimser olmalı, moralinizi bozmadan rutininize dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında çalışma hayatında üstleriniz tarafından desteklenebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. İş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Eskiyerinizden haberler gelebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha zinde hissedeceğin bir gündesin. Bu zindelik yarım kalmışkonularını kapatmanı sağlayacak. Maddi olarak durumunun istediğin gibi olmaması gerçekleştirmek istediğin planları olumsuz etkileyebilir. Hobilerini yenilemek ve geliştirmek için internet araştırmalarına yönelebilirsin. Etrafında barındırdığın ve yük olduğunu hissettiğin somut eşyalardan daha kolay vaz geçiyorsun.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkiniz de yaşadığınız sıkıntıyı, içinizde biriktirdiğiniz ve sizi inciten her şeyi partnerinizle açıkça konuşmak isteyebilirsiniz. Kalp kırmadan kendinizi net ifade etmeli ve sevginizin her şeyden önemli olduğunu unutmadan ilerlemelisiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular, görüşmeler sizi duygusal açıdan daha meşgul kılabilir. Karşınızdakileri daha fazla anlamaya bakın. Eşinizle de daha ilgili olabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kendinize yetebildiğiniz ve yalnız kalmayı tercih ettiğiniz bir dönemde olsanız da bugün aşk ve duygusal konularda oldukça şanslısınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü oyunun adı taviz verme olacak. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdeki diğer insanların ihtiyaçları ile bağdaştırmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı önceliklere ya da zorunluluklara sahip gibi görünmüyorsunuz. Evde de ailenizin geri kalanıyla farklı bir frekansta duruyor gibisiniz. Kendinizi akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şey yerken bulur ya da aslında haberleri izlemek istiyorken geceyi bir komedi dizisi izlerken geçirdiğinizi görürseniz hiç şaşırmayın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir sorunu, kırgınlığı veya pişmanlığı arkanızda bırakmaya hevesli olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi bir yaşam haline getirmek için neler yapabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi. Duygularınızı bastırmak yerine tadını çıkarmayı denemelisiniz. Fikirlerinize karşı büyük bir coşku hissettiğiniz ve destek topladığınız bir gün olabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi niyetiniz nedeniyle, yakın arkadaşınız olarak bildiğiniz kişiler bile sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Oysa; siz onlara saygınızdan dolayı, beraberce almanız gereken kararları onlara bıraktınız. Üzülen siz oldunuz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizle ilgili konularda adımlar atarken kontrolü elinizde tutmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Neler yapabileceğinizin farkına varmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Mesleğinizle ilgili kararlar alacağınız bir dönem. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa iyileşme dönemine girmek sizi sevindirecek.

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>