Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişim ve Dönüşüm İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2020, Salı

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 40%

Doyumsuz merakınızı gidermek için her zaman yeni şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Ancak, bugün her şey size çok sıradan görünebilir. Öyleyse neden bir defalığına da olsa daha farklı bir şey yapmıyorsunuz, kendinize iyi bakmak gibi! Ne olur ne olmaz düşüncesiyle doktorunuza gidip muayene olmak isteyebilirsiniz. Bugün sakin olun. Herkes yılın her günü sizin kadar aktif olacak diye bir şey yok!

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Kafasına göre takılan biri olman ve bağımsız yapın bugün seni ekstra fıkır fıkır hissettirecek, o halde keşif ve genişleme için kendine fırsatlar ver. Oldukça cömert, özgür ve sevgi dolu hissediyorsun; öyleyse bu hisleri çevrendekilere de bulaştırmaya bak! Gülümsemenin bedeli paha biçilemez! Yüzünden onu hiç eksik etmediğine emin ol. Enerjini dışa vur ve etki alanını ne kadar genişletebileceğini gör.Düşüncelerinizi değişmez kalıplara uydurmaya çalışmayın. Belli bir biçimde düşünmeye ya da davranmaya teşvik ediliyor olabilirsiniz ve bu aralar bu duruma isyan edebilirsiniz. Hiç kimse size kendi fikirlerinize uymayan şeyler dayatamaz; bunun aksini aklınıza bile getirmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar arasında uzlaşmayı sağlamak için liderlik edebilirsin. Fakat insanlara nasıl davranmaları gerektiğini söylemen iyi sonuçlar doğurmayabilir. İnsanların çoğu bundan hoşlanmaz zaten. En güzeli, kendin düzgün davranarak onlara örnek olman. Tavırlarının seni başarıya ulaştırdığını gördüklerinde, diğerleri de senin izinden gidecektir.

16 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

16 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunduğun klasik düzenin dışına çıkmak istiyorsun. Kendini daha iyi hissetmek adına çeşitli değişimler peşindesin. Evini taşımak ya da yeni eşyalar almak söz konusu. Bu radikal değişikliklere ailen sıcak bakmıyor olabilir. Onlar ile karşı karşıya gelebilirsin. Harcamaların konusunda aşırıya kaçabilirsin. Zorunlu ihtiyaçlar dışın para harcamamalısın.

16 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlardan bazı konularda önemli destekler alabilir ve onlardan gelen fikirler ile hayatınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın teklifi sizi heyecanlandırabilir. Özel ilişkilerde bazı şeyleri çözüme kavuşturmak için beklemeniz gerekmektedir. Eğer sabırlı olmazsanız hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi belirsizliklere sürüklemiş olabilirsiniz. 

16 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Parasal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

16 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ilişkilerinde de kendinizi gösterebileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz. İş konusunda kaliteli bağlar kurabilir ama sınırlı olabilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışında hayattan daha fazla keyif alacağınız bir gün olabilir. Seyahat ve gezi programları gündeme gelebilir. Yeni insanlar tanıyıp yeni yerler görmek iyi gelebilir, bu noktada felsefi görüş ve düşüncelerin de önemi büyük.

16 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çılgın fikirleriniz aklınıza en uygun zamanlarda gelmiyor olabilir. Ancak bu durum sizin hayal gücünüze sınır koymamalı.

16 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcuna giriş yapacağı 12:35'e kadar Koç burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir. Ay'ın Boğa burcuna girişi ile eğitim ve hukuk konuları önem kazanıyor.

16 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

16 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda heyecan yaşamayı seviyorsunuz ve bu özelliğiniz eşinizin hoşuna gidiyor. Bugün patronunuzdan övgüler duyabilirsiniz. Fakat bu olay bazıarkadaşlarınızın hoşuna gitmeyebilir.

16 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Bireysel düşündüğünüz için yanlış anlaşılma olasılığınız çok güçlü. Çalışmalarınızda sınır çizdiğiniz bir gün içindesiniz.

16 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>