Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Beklentilerin Artıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız üstesinden gelebilirsiniz. Sorunları ortadan kaldırmaya odaklanın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta zorluk yaşanmayacak. Tüm istediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Para harcama isteğinizin üst seviyelere çıktığı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her işin kendine göre bir stresi vardır ancak bununla nasıl başa çıktığınız her şeyden önemlidir. Çalışma ortamınızın havasını değiştirecek, odaklanma sorunuzu aşmanıza yardımcı olacak düzenlemeler yapabilirsiniz. Siz alan açmadıkça iyi hissettirecek durumlar hayatınıza dahil olmayacaktır ve bu sadece fiziksel alanlarda geçerli değildir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içinde bulunduğunuz durumu daha iyi anlayabileceğiniz bir gün olabilir. Detaylara odaklanmak ve planlarınızı düzenlemek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İletişim konularında da kendinizi ifade etmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu yüzden kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmekte tereddüt etmeyin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin artacağı bir döneme giriyorsun. İçinde yükselen arzular seni zorlayabilir. Ancak isteklerini ortaya koymak için acele etmemen gerekiyor. İçindeki hareketliliği yansıtabileceğin bir alan bulmak için ideal bir gün. Ancak şansını iyi kullanmak için gayret göstermen de gerekiyor.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha iyi ve nitelikli bir çevreye dahil olmak, farklı insanlar ve görüşler tanımak isteyebilirsiniz. Bu isteğiniz bakış açınızı değiştirip her zamankinin dışında seçimler yapmanızı, tavırlar sergilemenizi sağlayabilir. Denenmiş ve iyi sonuç vermemiş her şeyin bir miadı olduğunu kabul ettiğiniz bir gündesiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün oldukça işiniz olabilir. Yapacaklarınız da daha fazla dikkat çekebilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aile ilişkilerinde oluşabilecek gerginliklerden ötürü sonradan üzülmemeniz için baştan davranmanız gerektiği gibi hareket etmenizde fayda var.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyler istediğin gibi gitmeyebilir. Etrafındaki insanlar sana zorluk çıkarabilir ve bu kişilerle iletişim kurman güçleşebilir. Ancak bunun bir sebebi insanlar ise bir diğer sebebi de sen olacaksın. Kendini gergin hissediyorsan bunun için adımlar atmalısın.

16 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zamanki şeyleri yapmaktan oldukça sıkılabileceğiniz gibi, bugün ufak tefek huzursuzlukların veya çatışmaların temelinde de değişim ve çeşitlilik arzusu olabilir sevgili Başak. Ayrıca, istemeden de olsa etrafınızdakileri de bu küçük hoşnutsuzluk durumuna çekmeniz mümkündür. Nitekim bu öfke hızla ortaya çıkıyor gibi görünse de aynı zamanda oldukça çabuk sakinleşiyorsunuz. Şimdi özellikle iyileştirici olacak yaratıcı uğraşlara ekstra zaman ayırın. Aynı zamanda motivasyon seviyeleriniz de artıyor; tatmin edici işlere ve hedeflere odaklanmanız gelişiyor. Hedeflerinizin peşinde ne kadar sabırlı, odaklanmış ve ısrarcı olursanız, kendinizi o kadar tatmin olmuş hissedersiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zorlu durumları umudunla yenebilir ve mucizeler yaşayabilirsin. İnancın ve hayallerinin gücüyle başar. Hayaller iradeden kuvvetlidir, bunu unutma. Yaratıcı gücün rehberliğinde sevgide kal.

16 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ve iletişim sorunları gerçekleşebilir. Partnerinizle veya ortağınızla bazı aksilikler yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda keyfinizi olumsuz yönde etkileyecek birtakım gelişmelere tanık olmanız söz konusu. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz. İş konusundaki beklentileriniz, çalışma stiliniz ve arkadaşlarınızla olan olumlu ilişkileriniz, size yenikapıları açabilir. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerektiğini unutmayın. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

16 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 48" R
Ay
Başak
10° 42' 26"
Merkür
Boğa
01° 22' 30"
Venüs
Boğa
21° 19' 26"
Mars
Koç
12° 22' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 20"
Satürn
Balık
17° 52' 17"
Uranüs
Boğa
23° 18' 07"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 50"
Lilith
Başak
25° 10' 06"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>