Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak yoğun heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ilginç bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla hareket edeceksiniz ve duygusal bir amacınız gerçekleşebilir.

İş çevrenizde etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz ve bazı projelere el atacaksınız.

Yakında maaşınıza zam haberi alacaksınız ve bunun üzerine çok yapmak istediğiniz bir şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde kendinizde hissettiğiniz yoğun enerjiyi açığa çıkaracak alan bulamıyorsunuz. Bugün yine çok hareketli olacaksınız. Bol bol gezebilir ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi biraz şaşırtabilir. Fazla büyütmeyin ve keyfinize bakın.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Ancak bunların da akıllıca gözden geçirilme zamanıdır. Kendiniz dışında birilerine yardımcı olmak, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek, istediğiniz gibi serbestçe hareket edememek sizi biraz yoracak. Ancak gerçekten bir şeylerin sağlam olması için, bizim de üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Sabırlı olalım. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, inandığımız ve bizim için önemi yüksek olan ne varsa onu duyarlılıkla sahipleniriz. Vatanımız, toprağımız, dostlarımız, eskiye ait anılarımız kıymetlidir. Güvencemiz ve yarınlarımız için atılacak tüm adımların, verilecek kararların bu görünüm nedeniyle enine boyuna düşünülmeden alınmamasında yarar var. 10:14 Ay-Güneş görünümü gün boyunca, parasal ve ilişki meseleleri üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Uzlaşıdan yanasınız. Fakat bu kendinizden taviz vermeniz anlamına gelmiyor. Eğer bir şeyler size uymuyorsa, bunları dile getirmelisiniz. Saat 16:38-19:13 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Uzun sürecek olan bu zaman dilimi, kuvvetli bir temel üzerine oturtulmamış konularda karar vermekten kaçınmamız gerektiğini gösteriyor. Hangi konuda olursa olsun, gerçekliğe önem vermemiz lazım. Mantık sınırları içinde hareket etmemiz yararlı olur. Saat 19:13 Ay-Yengeç geçişinde, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız. Onları özlersiniz. Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yaşadığın aksilikler seni bir kez daha öfkelendiriyor. Bugünlerde hiddetlenmen bedenini yorabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal hukuki süreçleriniz varsa yeni gelişmeler oluşabilir ve sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili üstlerinizle görüşebilirsiniz. İş ortamında göz önünde olmak size keyif verecek. Devam eden işlerinizde yeni kararlar gündeme gelebilir. Bürokratik konularda uyanık olmalısınız. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız üretken olacağınız bir gündesiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından aktif, hareketli bir gün geçirebilirsiniz ancak ilişkilerdeki dinamikleri kontrol etmelisiniz. Özel bir ilişkiniz varsa sosyal ortamlarda yanlış anlaşılabilecek durumlardan uzak durmalısınız.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar önünüze çıkan şanslar ve fırsatlar kalabalık ortamlardan gelecek. Sosyal ilişkileriniz maddi olanaklarınızı bir parça artırabilir veya bu alanlarınızda para harcamalarınız biraz fazla olabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar hızlı halletmeniz gereken ne varsa çözümleyin. Zira öğleden sonra ayın boşlukta kalmasıyla elinizdeki işleri bitirmekte zorlanırsınız. Çocuğunuzun kaprisli tavırları sizin ebeveyn gücünüzü sorgulatır. Diğer yandan arkadaşlarıyla ilişkilerine de dikkat edin. Yanlış kişilerle dostluk kurmasın. Sonra problemi çözmek yine size kalır. Partnerin tehditkar tavrı üzerinizde baskı oluşturabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 44' 21" R
Ay
Oğlak
02° 02' 02"
Merkür
Koç
16° 21' 13"
Venüs
Koç
28° 51' 39"
Mars
Balık
28° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 25' 15"
Uranüs
Boğa
22° 14' 54"
Neptün
Balık
28° 51' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 38"
Lilith
Başak
23° 08' 43"
True Node
Koç
15° 25' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>