Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zoru Aşmak Elinde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün etrafındaki bir insanı daha dikkatli izleme ve onu daha iyi tanıma şansı elde edebilirsin. Bu kişiden hoşlanman ve onu tanımak istemen, kendini biraz germene sebep olabilir.

İş hayatınızda bugün bazı gelişmelere tepkisiz kalmak isteyecek ve daha çok kendi rutin ve günlük işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Maddi konularda rahat davranacağın ve büyük masraflara girmeyeceğin bir gün. Bugün parasal konular keyfini kaçırmayacak. Maddi olarak rahat ve güvende olacaksın. Kafanı daha farklı konulara vermek isteyeceğin bir gün olabilir.

Sağlığına dikkat etmek ve vücuduna öncelik vermek sana daha iyi enerjiler getirecek bugün. Yemeklerde daha iyi tercihler yapmak ve bu konuda kendini geliştirmek, kendin için daha güzel şeyler yapmanın başlangıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafa dinlemek isteyebilir ve günü kendine ayırabilirsin. Düşüncelerinin önem kazanacağı bir gün olacak. Dinlenmek ve evde vakit geçirmek sana bazı konularda daha farklı düşünmek için güzel bir enerji verebilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an ruhsal konulara kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki de dini görevinizi yerine getirirken duyduğunuz bir şeyden etkilendiniz. Ya da sizi derin düşüncelere sevk eden bir şeyler okumuş olabilirsiniz. Bir aile bireyiyle aranızdaki ilişkiyi analiz etmeye yönelmiş olabilirsiniz. Bugün sizin için bir şeyleri çözmek açısından son derece ideal bir gün. Zorlayıcı bir kişisel meseleyi çözmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli yapına uygun olan olayları üzerinize çekmekte fazlasıyla ustasın. Bugün katılacağın toplantılarda fikirlerini söylerken abartıdan kaçınacaksın. İkna kabiliyetinin yüksek oluşu sorumluluk altına girmene neden olabilir. Bugün bitmeyen işler yüzünden sana güvenen insanları zor durumda bırakabilirsin. Fazla beklentiler günü zorlaştırabilir.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi isteğinizle değiştirdiğiniz koşulları aramak, bunları konuşmak yerine yeni gündemlerinizle ilgilenmelisiniz. İş ve ev yaşamanızın dengesini doğru kurduğunuzda her şeye yetişebilirsiniz. Burada asıl konu, bu yetişme telaşının yerinin iyi ve faydalı bir yaşam düzeneğine bırakmasıdır. 

18 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara yönelebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda kararsız davranabilirsiniz.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Başak’lar tanıştığınız kişi ile ilişkinizi yavaş bir şekilde sürdürmeniz ve birbirinizi tanımanız gerektiğini hatırlayın. Önceliklerinizin farkına varın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evdeki işlerin sosyal hayatını etkileyip seni kısıtlayabilir bugün. ama bu durumda hemen karamsarlığa kapılmamalısın. Son anda ummadık bir yerden yardım bulup işlerini halletmen ve planlarını gerçekleştirmen mümkün olacak. Bir şeylerden kolay kolay vazgeçmemelisin.

18 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esneyin, yüzün, yürüyüşe çıkın ya da sadece vücudunuzu hareketlendirecek bir şeyler yapın. Çok uzun süredir sabit bir şekilde oturuyorsanız, bugün bir şeyler değiştirmenin ve eğlence moduna geçmenin zamanı gelmiş olabilir. Farklı yanlarınızı bastırmak yerine gününüzü şekillendirmesine izin verirseniz, önünüzdeki zamanlarlar oldukça eğlenceli olabilir. İnsanlar herkesi ve her şeyi önyargılı fikir ve inançlarına göre filtreler, bu nedenle başkalarından ve hatta kendinizden gelen yargıya takılıp kalmanın pek bir anlamı yoktur. Bunun yerine, hayat denen bu kitaptan bir yaprak koparın ve ne olursa olsun, asla yalnız olmadığınızı hatırlayın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınızbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Aşk veya sosyal çevrenizle ilgili sürprizler sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

18 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve işbirliği içine gireceksiniz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmayın.

18 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 55' 44" R
Ay
Akrep
06° 55' 49" R
Merkür
Boğa
07° 53' 33"
Venüs
Boğa
27° 06' 51"
Mars
Koç
15° 57' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 57"
Satürn
Balık
18° 10' 38"
Uranüs
Boğa
23° 34' 28"
Neptün
Balık
29° 27' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 51"
Lilith
Başak
25° 41' 25"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 21/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>