Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlişkilerde Pozitifsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin insanla birlikte derin konuşmalar yapman mümkün olabilir. Konunun konuyu açacağı muhabbetlere girmek isteyebilirsin. Birbirinizi daha iyi anlayıp aranızdaki uyumu daha da artıracağınız bir gün olabilir.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Yenifırsatlarını değerlendirmek için arkadaşlarından yardım isteyebilirsin bugün. İleri odaklı kararlar almak ve bu kararlara onları dahil etmek doğru olabilir. Görüşlerine değer verdiğin insanların fikirlerini öğrenmek bugün iyi bir adım olabilir.

Bugün sakin kalmak isteyebilirsin. Hareketli ve yorucu bir günden çıkardığın sonuç agresiflik olmamalı. Stresi zihninden atmak için keyif aldığın şeylere zaman ayırmak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meşgul olduğunu hissedip hiçbir işi bitiremediğini düşünebilirsin bugün. Dikkatini aynı anda birçokyapmak yerine her seferinde tek bir şey yapmak için toplamayı denemelisin o yüzden. Bir şeyleri tek tek ele alınca sorunların da çözüldüğünü göreceksin.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Neyi başarmak istediğinize karar verin ve ardından hayatınız buna bağlıymış gibi peşinden gidin. Tabii ki değil, ama planlama zamanı bitti ve hem meslektaşlarınızı hem de rakiplerinizi kazanan olduğunuzdan şüphe duymayacak şekilde hareket etmelisiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerini olumlu yönde kullanacaksın. Yapmak istediklerine odaklanırken hayatı akışına bırakmak isteyeceksin. Bir süredir sorguladığın konularda haklı olduğun bugün ortaya çıkacak. Arkadaş ortamında yaşanan fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Bugün özellikle kendine daha fazla zaman ayırabilir, hobilerinle ilgilenebilirsin.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize çekildiğinizi ve insanlara yeniden güvenmekten korktuğunuzun farkındayız. Yakın çevre ilişkilerinizde denge unsuru olmanız gereken bir zaman dilimi. Sizlere atılan adımlar ve aşırı samimiyet kurma çabalarına karşılık duruşunuzu ve sınırınızı bozmamalısınız. Eğitim ve seyahat planlarınızda beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ve uyarıcı geçebilir. Karşınızdaki kişilerden alacağınız düşüncelere özellikle önem vermelisiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla oluşmuş problemleri çözümleyeceksiniz. Yakınlarınızın destekleri ile yapmak istediklerinize cesaret ederek keyiflenebilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün katı ve acımasız bir tutum benimseyeceksin; çünkü etkili bir imaj çizmek istiyorsun. İnsanlarla uğraşırken, güçlü bir desteğin olmadığı takdirde iddialı konuşmamalısın. İnsanlar da bir miktar alıngan olabilir; o yüzden mümkün olduğunca olgusal gerçekle üzerinden iletişim kur ve hareket et; hislerini araya karıştırmamaya çalış.

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinize yakın olan bazı kişilerin değişebileceğinden endişe ediyorsunuz. Bir süredir ince işaretleri ve değişiklikleri izliyor ve bunlara dikkat ediyorsunuz. Bugün kendinizi bir rehber gibi hissedeceksiniz ve size ihtiyacı olanlara yardım edeceksiniz. Onlara yolu gösterebilecek ve ihtiyaçlarını karşılamalarına yardım edebileceksiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de; kişisel ilişkilerinizi, mesleki konularınızdan farklı tutan birisiniz. Bugün enerjiniz yüksek ve ısrarla tutku çerçevesinde hareket ederek, şartlarınızı zorlayacaksınız.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün partner, ortak ya da yakın arkadaşınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz ve durumları abartabilirsiniz. Ama aslında biraz çabayla aşk hayatınızı çok daha iyi hale getirebilirsiniz. Ayrıca seyahat, eğitim, hukuk, yurt dışı konularıyla ilgili şanssızlık ve engellerle karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin yardımınıza ihtiyacı var ve onlara destek olacaksınız.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>