Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yorgunluğu Üzerinden Atıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile aranızda gerginlik yaratan konuları göz ardı etmemeniz gerekecek. Bu tür can sıkıcı durumları gündeme getirmek ve konuşarak halletmek, ileride daha büyük sıkıntıların çıkmasını engelleyebilir.

Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Bugün işine ve kazanç mevzularına daha fazla vakit ayırabilirsin. Hedeflerine ulaşmak için göstereceğin azim, hayatındaki diğer konuları biraz gözardı etmene sebep olabilir. Bugün hem parasal konularda hem insan ilişkilerinde ortayı bulman gerekecek.

Uyku düzenine dikkat etmen gerekebilir. Bugün özellikle uyuduğun yere dikkat etmen gerekecek. Sırt ağrıları ve huzursuz bir uykunun sebebi sahip olduğun yatak olabilir. Bu konulara özen göstermen hayat kaliteni arttıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Detaylara özen göstermek ve daha düzgün bir program çıkarmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Ancak bu programların çok katı olmadığından emin olmalı ve günün belli bir süresini kendine ayırmayı hatırlatmalısın kendine.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geleceğe dair heyecan duyduğunuz bir dönemde olabilirsiniz. Ufukta muhtemelen net bir şey göremiyorsunuz ama beklentileriniz size yoğun hisler yaşatıyor. Yukarı süzülüp daha uzağı görebilmek için neler vermezdiniz! Hatta belki de şu anda bulunduğunuz aşağı noktadan beterinin olmadığını düşünüyorsunuz. Kendinize ve geleceğinize güveninin, zira ikisi de oldukça parlak görünüyor.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne üzerindeki yorgunluğu atarak başlıyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan karşı tarafın hoşuna gitmeyen hareketlerde bulunmasına daha fazla tahammül edemeyebilirsin. Bu konuyu kapsayan ciddi bir konuşma gerçekleştirebilirsin. Gün içinde arkadaşlarının verdiği tavsiyeleri kulak ardı edebilir, geçiştirebilirsin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretinizi kırıldığı yerden çiçek açtırabilirsiniz. Buna her zamankinden daha hazır olduğunuzu düşündüğünüz bir gündesiniz. Ekonomik olarak daha güçlü olmak adına yeni ek işlerin arayışına girebilir, bu konuda sıkı pazarlıklarla iyi işler yapabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sorunlar olabilir. Parasal konularda rahatlık söz konusu. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla birlikte karar alıp riski azaltmaya çalışabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizdekiyükünü biraz olsun dağıtmak isteyebilirsiniz. Acil işlerinizi sabahtan halledebilir akşam saatlerinde tamamen dinlenme odaklı kalmaya çalışabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni kararlar vermek senin için çok zor olabilir. Maymun iştahlı olabilirsin bugün. Bir sevdiğini bir daha düşünmeyebilirsin. Bir karar verdiğini bir sonraki sefer beğenmeyebilirsin. Büyük kararlar almaktan kaçınmalısın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi yaşam, bir şeyleri sonlandırmak veya devam etmesi için çabalamak arasında bir çatışmaya dönüşebilir. İster bir işi, ister bir arkadaşlığı veya bir yeri terk ediyor olun, yakın zamanda bulunduğunuz konumu aştığınızı ve ufkunuzu genişletmek istediğinizi fark etmiş olabilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi çok fazla etkilemeyecek. Bugün yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi destekleyen davranışlar içindesiniz. Size sunulan büyük bir sorumluluğu üstleneceksiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Kaygı, korku, acı, utanç, üzüntü veya rahatsızlık hissetmemek için hayattan kaçtığınız oldu mu hiç? Ya da bir şeyleri kaybetmekten korktuğunuz için yerinizde saydığınız? Eğer bu şekilde bazı şeyleri yapmaktan, bazı ortamlardan ve kişilerden kaçınıyorsanız bunun bir adı var: Yaşantısal kaçınma. Yaşantısal kaçınma, belli bir bedensel duyumu, duyguyu, düşünceyi, anıyı, görüntüyü, davranışı deneyimlemek istememeniz durumunda ortaya çıkan olguya verilen isim. “Yüzleşmekten kaçtığın şey seni iyileştirir: Mutlu ve iyi olmak için yüzleş ve kabul et”

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size uygun biriyle berabersiniz. Fakat kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu da aşk hayatınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. İş yerinde burnunuzun dikine gitmeyin. Siz olayların gürültülü akışına kapılmışsınız, gerçekleri kolay kolay göremiyorsunuz. Biraz da size yakın olanları dinleyin. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>