Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Tanıştığın Biri Seni Heyecanlandırabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sizin için harika bir gün. Modunuz yüksek, insanlarla yaşadığınız dostça ve olumlu deneyimlerden keyif alacaksınız. Hayatınızdaki yavaşça hareket eden dönüşüm enerjisinin şu anda duygularınızı etkiliyor olması muhtemel. Kalbinizi körükleyen büyük bir ateş ve tutku olduğunu göreceksiniz, bu nedenle cömert olun ve verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Maceraperest ruhun heybetli; fakat içinde bulunduğumuz günler, yaptığın her eylemin gerekçesinin sana sorulduğu günler. İnsanlar seni ve yaşam biçimini kıskanıyor da olabilir; o yüzden yaptığın her şeyde hata aramaya çalışıyor olabilirler. Sakın aldığın tepkiler sebebiyle yaptıklarının yanlış ya da kötü olduğunu düşünme.Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

19 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal yönetim, riskli yatırımlardan kazançlar; araçlar, teknolojik aletler ve seyahatlerle ilgili ödemeler gündeminizde olabilir. Gün içinde konu ve durumlara somut yanıyla yaklaşmak, varsayım ve teorilerden kaçınmak, somut düşünmek doğru adımlar içinde olmanızı sağlayacaktır.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kayıp ettiğin daha sonra bulduğun için çok sevindiğin bir eşya zarar görebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan gün içinde tanıştığın birinin kahve teklifini değerlendirebilirsin. Yeni bir heyecanın şu sıralar sana da iyi geleceğini düşünüyorsun. Kişisel bakım ürünlerinin azaldığını fark edebilir yenileri için yeni marka tercihleri yapabilirsin.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yeni bir dönem başlatıyor olabilirsiniz. Yenibirlikleri ve yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Finansal alanda yaşadığınızdeğişimleri sizleri heyecanlandıracaktır. Aile hayatınızdaki pozitif gelişmeler sizleri umutlandıracak.

19 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç'te yeniay öncesinde, gelecek yönünde düşünmek ve bazı değişikliklere gitmek gerekebilir. Ailevi konular, projeler, istekler üzerinde düşünebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizle olan ilişkilerinizin yeni çevreler doğurması ve beraberinde daha iyi fırsatların ortaya çıkması mümkün olacaktır.

19 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda evren size pozitif enerji yolluyor, bu enerjiyi kucaklayın ve benimseyin. Evrenin size sunduklarını küçümsemek küstahlık olacaktır. Bunu asla yapmamalısınız.

19 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Yengeç burcunda seyahat edecek.Bugün arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Sevdiklerinizden manevi destek görebilir, veya sevdiklerinize manevi destekte bulunabilirsiniz. Hedeflerinize, ideallerinize ve umutlarınıza yoğunlaşmalısınız.

19 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aradığınız özelliklere sahip biriyle tanışmanız an meselesi olabilir. Hızlı kararlar verin ve hemen işe koyulun. Arkadaşlarınız ve aile bireylerinizle biraz daha fazla zaman geçirmek için uygun bir zaman yaratın.

19 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bugün, onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak manevi anlamda enerjinizi yükseltecek. Arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

19 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 15' 47" R
Ay
Başak
09° 03' 45"
Merkür
Boğa
01° 11' 47"
Venüs
Boğa
21° 09' 11"
Mars
Koç
12° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 22"
Satürn
Balık
17° 51' 43"
Uranüs
Boğa
23° 17' 38"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 25"
Lilith
Başak
25° 09' 11"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>