Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Başarıların Kıskanılıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğinle birlikte daha çok zaman geçirmek için planını baştan ayarlamayı düşünebilirsin. Onunla daha çok bir arada olmak kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Bu şekilde ilişkinizin derinleşmesi mümkün olabilir.

İş yerinizdeki huzurun bir nedeni de sizin uyumlu arkadaşlığınız. İş arkadaşlarınız da bunun farkında olduğu için el üstünde tutuluyorsunuz. Ortak sorununuz ise para işleri.

İş konusunda aldığın kararların arkasında durmak önemli olabilir. Gelecek planlarını başkalarının eleştirilerine göre şekillendirmemek sana daha çok yara sağlayacak. Kendi kararlarına güvenerek hareket etmek sana iyi gelecek.

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek ve bu amaçla sosyalleşmek iyi olabilir. Grup olarak aktivitelere katılmayı düşünebilirsin. Yemekte abartıya kaçmamak gün boyunca rahat etmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok çalışmanın faydalarını görmek üzeresin. Düzenli çalışmaya devam etmek senin için daha iyi olacak. Başardıklarını gördükçe daha iyisi için kendini motive etmeye devam edeceksin. Programına sadık kalmak sana yarar sağlayacak.

20 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Beyinleri daha az çevik olan insanların önemli bir şey hakkında karar vermek için bir yaş alıyor gibi görünmesi bugün sizi rahatsız edebilir, ancak durum böyle. Daha hızlı düşünemeyecekleri için onlara karşı öfkenizi kaybetmenin bir anlamı yok.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabettin olduğu yerlerde başarıların kıskanılmasını sıkça gördün aslında. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin referansı yeni bir işin habercisi olabilir. Gündeminin akışını akşam yapacağın telefon görüşmesi değiştirecek. Geçmişe ait bütün anıları bir kenara bırakarak senin için önem taşıyan konulara dikkat etmen gerekecek.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda motivasyonunuzu düşüren söylentilerden, dedikodulardan ve insanlardan uzaklaşmalısınız. Bu konuda düşüncelerinizi uygun bir dille ifade edebilirsiniz. Parlak ve pratik fikirlerinizi kendinizi geliştirmek için kullanın.

20 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaşanacak bazı belirsizlik sizi gerebilir ve hayatınızın kontrolünün elinizde olmadığını hissettirebilir. Yeni başladığınız işleri sağlam bir temele oturtmak için çabalayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konular için önünüze fırsatlar çıkabilir. Günün ikinci yarısında hassas olduğunuz konular ön planda olabilir. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi kendiniz halletmek sizin tarzınız olsa da bugünlerde hayatınıza değişimin girmesine izin verebilirsiniz. Aşktan yana anlayışınız ölçüsünde şanslı bir gün.

20 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

20 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen halka açık kişiliğiniz veya kariyerinizle ilgili zor bir döngü sizin için yeni sona erdi. Şimdi bu zorlu çalışma sonunda meyvelerini vermeye başlayabilir. Bu, popülaritede bir artış veya kariyer basamaklarında bir yükselme olarak hayatınızdaki engellerin veya olumsuz insanların kaldırılması olarak tezahür edebilir. Değişime açık olun çünkü yeni durumlar size daha iyi deneyimler getirmeli.

20 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle söyleşilerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, gerekli cesarete sahipsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

20 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Para konularında şanslarınız var ama çocuk, aşk, şans oyunları, hobilerden dolayı da çok para harcayabilirsiniz. Ay bugün 13:35-19:35 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde dinlenmek, önemli başlangıçlar yapmamak için önemlidir. Çünkü sonuçsuz kalabilir. Saat 19:35’den sonra; kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Etrafınıza karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz.

20 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı çok ciddiye alıyorsunuz. Biraz daha az önem vermeniz, sevmediğiniz anlamına gelmez ki. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilir, sadece eğlenmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Yorucu faaliyetlerden uzak durun, hafif yemekleri tercih edin.

20 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 27' 43" R
Ay
Aslan
16° 40' 46" R
Merkür
Koç
28° 52' 33"
Venüs
Boğa
18° 51' 18"
Mars
Koç
10° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 54"
Satürn
Balık
17° 43' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 41"
Lilith
Başak
24° 56' 45"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>