Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Onu hem sevimli, hem de çok çekici buluyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor.

İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşmak sizin üzerinize kalabilir. Size bu konuda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler.

Bir alacağınızı istemekten çekiniyorsunuz. Bir kaç kez üstü kapalı sözleriniz anlamazlıktan geldiği için açıkça istemeye cesaretiniz yok. Oysa o paraya bugünlerde çok ihtiyacınız var.

Kendinizi fazla yorduğunuzun farkındasınız. Bu kadar hareketli bir yaşama alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor. Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinindeğişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük düşünmenin, buna göre girişimde bulunmanın ve başarılı sonuçların göstergesidir. Gelişime önem veririz. Gerek sosyal hayatımızda gerekse yakınlarımızla ilgili konularda duyarlıyız. Değerlerimize sahip çıkacağız. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemesi sürecek Güneş, başta yuvanız içindeki meselelerin çözüme odaklı bir şekilde ele alınmasını gerektiğini gösterir. Bazılarınız taşınmayı düşünebilir. Çocuklar, eş, sevgili, parasal meseleler derken kişi iç dünyasında geçmişi bir hayli yargılar. Çünkü geçmişte yaşanılanlar nedeniyle kendini şu anda engellenmiş hissetmektedir. Olasılıkları hesaplar, her türlü ayrıntıyı gözden geçirir ve durumuna bir çare bulmaya çalışır. Tabii ki kolay kolay düzelmeyen meseleler önünü görmekte zorlanmasına neden olur. Eğer ev içinde huzur yoksa, kendini yalnız hissediyorsa bir de kimseden destek görmüyorsa bir hayli yargılayıcı davranabilir. Olaylara önyargısız yanaşamaz. Sürekli ya birilerine bir şeyler anlatır ya kendi kendine muhasebede bulunur. Bu dönemde bir takım projeler, geleceğiniz açısından önem taşıyabilir. Ancak üzerinde çok iyi düşünülmeden yürürlüğe konmamalıdır. Bir hatırlatmada bulunayım. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım tarihinden bu yana geriliyor. Bir değişim düşünüyorsanız, sözgelimi bir başka şehir veya yeni bir çevreye taşınmak istiyorsanız, bu tarihe kadar araştırınız, soruşturunuz. Meseleleri derinlikli ve mantıklı bir şekilde ele alınız. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Bir yere seyahat etmeyi planlıyorsan, bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu yüzden yola çıkmadan önce tüm hazırlıklarını tam anlamıyla tamamlamış olarak çıkmanda fayda var. ?Şu sıralar yaşadığın tesadüfler geleceğini kolaylaştırabilir? Bu birgörüşmesi olabilir ya da bambaşka bir konuda eğitimine yön kazandırmak olabilir. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, çocukların arasında uyumsuzluk açığa çıkabilir. Aralarında ufak tefek kıskançlıklar oluşabilir. Didaktik cümleler kurmak adına, aralarındaki bağı güçlendirmeye çalışmanda fayda var. Kilo problemi olan bir Başak burcuysan, sıvı tüketimine ağırlık verebilir, kalorisi yüksek gıdalardan uzaklaşabilirsin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizle ile ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizle ilgili gizli kalmış konular canınızı sıkabilir. İletişimsel gücünüzle bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni anlamlar katmak için başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. İşlerinizin netleşmesi sizi rahatlatacaktır. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Sinirli ve gergin bir tavır içine girmekten kaçının. Sevdiğinize karşı sabırsız bir tutum içine girmeniz mümkün. Cinsel potansiyelinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Ancak, gerilim yüzünden kararsız ve aceleci davranabilir, kırıcı davranabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamdan sıyrılıp, ayrılıp, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak için sabırsızlanabilirsiniz. Ufkunuzu, sınırlarınızı genişletmek istediğiniz bir günde kişisel gelişim konuları öne çıkabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle ev aile konularında faaliyetler olası. Bugün çocuklarla ilgili harcamalar olabilir. Geçmişten gelen vadesi dolmamış borçları yapılandıma arzunuz söz konusu. Gün boyu yüksek beklentiler stres yaratır.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş'i ev alanınızda misafir edeceksiniz. Evdeki ilişkiler bir anda ön plana çıkabilir. Fikirleri masaya yatırmak, ebeveyn özellikle babanızla aranızdaki önemli bir konuyu çözmek bugünün gündem maddesi olabilir. Babanızla ya da ailenizdeki erkek figürleriyle bugün tartışma yaşayabilirsiniz. Kendinizi frenleyin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>