Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumlulukların Rahatlıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Yeni teknolojiyi nasıl kullanabileceğini öğreneceğin bir gün olabilir. Bilgisayar araçlarını kullanma konusunda en meraklı kişi değilsin ama bugün bu meseleleri sindirmek konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. İnternet üzerinden kendine yeniteknikleri araştırabilirsin; mesela bir web sayfası profesyonel servislerinin reklamını yapmaya yardımcı olacaktır. Geleceği düşünmek ve bu uzay çağı malzemeleri kullanmayı öğrenmek için uygun bir gün.Kendi pisliğini temizlemekten yine sen sorumlusun. Eğer kirli çamaşırları yerlerde ve bulaşıkları tezgahın üstünde bırakırsan, bunların sonuçlarına katlanırsın. Eylemlerinin sorumluluğunu almalısın. Bugün ise bu kirliliği temizlemek için uygun bir gün. Görevlerini başarıyla tamamladıktan sonra iyi hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, savaş baltalarını gömmek için harika bir gün. Şu an stresli hissedebilirsiniz çünkü biriyle aranızı düzeltmeniz gerekiyor. Sizi huzursuz eden bazı eski anlaşmazlıklar olabilir. İkinizin de mükemmel olmadığını kabul etmekte bir beis yok. Birbirinizi suçlamak yerine geleceğe odaklanmanın vakti geldi. Siz de uyumlu bir şekilde ilerlemek istemez misiniz?

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Kitlelere hitap etme, sosyal medya çalışmaları gündeme gelebilir. Gizli, saklı konular ortaya çıkabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savaş gezegeni, su burcunda hareket etmeye başlıyor. Geçmişten çıkardığın dersler bugün yapacağın hataların üzerinde olumlu tesir ediyor. Çalışan bir Başak burcu isen; İş yerinde fazladan mesai yapman, maddi anlamda elini rahatlatacak. Sorumluluklarını hafifletmeyi başaracaksın.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ani gelişen olaylar karşısında hakimiyetinizi kaybettiğinizi ve bir çıkmazın içinde olduğunu hissetmeniz mümkün. Zamanınızı ve enerjinizi bu olayların altında yatan asıl nedeni bulmaya harcamanız, izleyeceğiniz yol konusunda sizi destekleyecektir.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetinizin fazla olduğu konularda çevresel değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz var. İmaj değişikliği yapmak için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde ilerleme kaydetmek isteyeceğiniz zamanlar var. Enerjinizi olumlu yönde kullanın.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar zaman içerisinde size uzmanlık getiren tecrübelerinizle mesleki kariyerinizi harmanlayarak ortaya güzel birçıkartabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla iletişim konuları ön plana çıkarken,hayatınızla ilgili konularda başarı elde edebilirsiniz ancak alım satım, para konuları ve kendi değerleriniz ile karşınızdaki kişilerin değer yargılarının çatışmasına müsait bir günden geçtiğiniz için sakinliğinizi koruyup, enerjinizi çalışma hayatınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki tüm işler zirveye ulaşmak üzere. Bugünün mesajı, kendinizde ve başkalarında güzelliği ve duygusallığı bulmanız ve her yeni günde coşkunuzu ve duygusallığınızı yenilemeniz gerektiğidir.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var. İhtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Ailenizin sizden beklediği yardımı yerine getirmek isteyeceksiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ağırlığı evinizle ilgili konular ve aile içi ilişkilere vermeye başlayabilirsiniz. Emlak, ev bütçesi, zorunlu harcamalar veya akrabalarla kurulan diyaloglardaki hususlar, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinizi tamamlıyorsunuz ve çok uyumlu bir çiftsiniz. İş hayatınızda yükselebilmek için kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz. Bugün aile bireyleriniz sizinle vakit geçirmek isteyebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, beraberliğiniz hakkındaki fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. İş yerinde yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 17' 46" R
Ay
Akrep
11° 38' 31" R
Merkür
Boğa
08° 27' 36"
Venüs
Boğa
27° 35' 02"
Mars
Koç
16° 15' 04"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 21"
Satürn
Balık
18° 12' 03"
Uranüs
Boğa
23° 35' 47"
Neptün
Balık
29° 28' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 10"
Chiron
Koç
21° 47' 58"
Lilith
Başak
25° 43' 58"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>