Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Soğukkanlı Davranmalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Arkadaşlarınız size "Maceraların Kızı" diyorlar çünkü yeni şeyler denemeye bayılıyorsunuz. Bu günün tadını çıkarmak zorundasınız! Çünkü birçok imkan ve fırsatlarla dolu olacak. Gün rutin bir şekilde başlayabilir, ancak gözlerinizi ve kulaklarınızı değişimlere karşı dört açın. Yeni maceranız çok sıradan bir yolla karşınıza çıkabilir. Örneğin, süpermarketteortağınız olacak birisiyle tanışabilir veya ATM'de sıra beklerken romantik bir ilgiyle karşılaşabilirsiniz. Macera, her yerdedir, onu bulacağınızdan şüpheniz olmasın!

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Senin için büyük değişimler söz konusu. Yoluna çıkan yepyeni şeylere uyum sağlamak konusunda isteklisin; hatta değişiklikleri yapacak kişi sen olacaksın. Göksel olarak güzel bir zihinsel enerji hakim ve bu enerjiden yeni fikirler üretmek, eski hedeflerini gözden geçirmek için faydalanabilirsin. Gerçekleşecek her değişim hayatına yeni bir soluk getirecek!Karamsar ya da morali bozuk bir kişinin beklenmedik bir ziyareti biraz canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fazla neşeli olmaya uğraşmayın. Şu anda iyi bir dinleyici olmanız daha önemli. Ayrıca bugün biraz fazla hassas olduğunuzu fark edebilir ve ani gürültülerde yerinizden sıçradığınızı görebilirsiniz. Bundan çok fazla anlam çıkarmamaya dikkat edin. Bu aşırı duyarlılık kalıcı değil ve birkaç gün içinde geçecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iç dünyanızla bağlantı kurmak için ideal bir gün. Dindar biri olmayabilirsiniz fakat şu sıralar spiritüel eğilimler içinde olmanız muhtemel. Hayatınızı sürdürmenin başka bir biçimini arıyor olabilirsiniz. Belki yeni bir felsefeyi denemek istersiniz. Bir kişisel gelişim kitabı ya da olumlu düşünceler aşılayan bir yaşam koçu size yol gösterebilir. Hayatınıza aydınca bakış açıları katın ve birkaç değişiklik yapıp yapamayacağınızı tartın.

24 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. İlişkilerde kıskançlık ve manipülasyon durumlarına dikkat etmeli. Fikir savaşlarına ve haklılık mücadelesine girmeyin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halının altına süpürdüğün konular gün yüzüne çıkıyor. Ay, ateş burcunda hareket ederken, alacağın kararlarda soğukkanlı davranman gerekebilir. Kardeşi olan bir Başak burcuysan, kardeşinin hayatındaki olumlu gelişmeler seni mutlu edecek. Hobilerin için daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninizi duygusal bir boşlukta hissedebilirsiniz. Hassas ve alıngan yapınız ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Kafayı dağıtmaya değil toparlamaya ihtiyacınız olduğunu düşünerek buna uygun bir yöne evrilmelisiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Flört aşamasındaki ilişkinizi tehlikeye atmak istemiyorsanız daha sakin olmanız gerekmekte. Bu durum, karşı tarafın kişisel alanına müdahale gibi algılanabilir.

24 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu gerçekten yeni bir başlangıç günü. İlişkilerinizin kalitesini ve derinliğini geliştirmenize yardımcı olabilecek yeni bir duygu ve anlayış döngüsü başlatabilirsiniz. İlişkilerinizin tüm seviyelerinin bir şekilde etkileneceğini unutmayın. 

24 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddenin esiri değilsiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz. Çevrenizdeki gizemli, çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak. Bugün arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz. 

24 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimin yoğun olacağı, hareketli bir gün geçirmeniz mümkündür. Ilımlı yönünüz güç kazanabilir ve çevrenizi eleştirmek yerine yardımcı olmaya başlamanızı sağlayabilir. Bu şekilde, ilişkilerinizi de ilerletme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

24 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gizemli bir havanız var ama biri bu duvarı aşmak ve gerçek sizi tanımak istiyor. İş yerinizde karşınıza engeller çıksa bile güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edin. İyi şeylere odaklanın ve olumsuz duyguların sizi üzmesine izin vermeyin.

24 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiden fazla beklentileriniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş yaşamınızdaki başarınız herkese parmak ısırtıyor. Ama bu başarınız, beraberinde stres ve yorgunluk da getiriyor. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte bugünlerde enerji seviyeniz düşük

24 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 05' 44" R
Ay
Başak
07° 00' 14"
Merkür
Boğa
00° 58' 28"
Venüs
Boğa
20° 56' 22"
Mars
Koç
12° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 54"
Satürn
Balık
17° 51' 00"
Uranüs
Boğa
23° 17' 02"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 53"
Lilith
Başak
25° 08' 02"
True Node
Koç
14° 53' 00"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>