Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tahammülün Azalıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2021, Salı

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 40%

Günlük rutininize dikkat edip zaman yönetiminizi iyileştirebilirseniz, bugün biraz ilerleme kaydedeceksiniz. Hayatınızda, ihtiyaç duyduğundan daha az ilgi gösterdiğiniz bir kaç alan olabilir ve bu daha sonra sorunlara yol açabilir. Özellikle ilişkilerin biraz ilgiye ihtiyacı var. Sevdiklerinizle konuşmayı ve onlara güven vermeyi deneyin. Bu kesinlikle önemli konularda yardımcı olacak.

İnsanlar üzerinde çok fazla güce sahip olacaksınız, bu nedenle niyetlerinizin iyi olduğun konusunda insanları inandırın. Yapmalarını istediklerinizi yapmak için başkalarını aktif olarak manipüle etmeyin. Anahtar, herkes için uygun olacak ortak bir hedefe doğru çalışmanız olacaktır. Bu şekilde başkalarına kolayca ilham vereceksiniz ve ortak gücünüz etkileyici olacak. Göz ardı edilmemesi gereken muazzam liderlik yetenekleriniz var.

Tatile çıkma planları ya da belkihedefleri bugün ortaya çıkabilir. Katılmak istediğiniz etkinlik her ne ise geçici olarak ertelenebilir. Bu sizi biraz heder olmuş gibi hissettirebilir çünkü bunu şu an için planlamıştınız ve bu sırada tek başınıza ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Her zamanki gibi aklınızı kullanın, siz bir şeyler bulursunuz.

Bugün içgörülerinin kendini gösterdiği, kavrayışının hızlı olduğu bir moddasın. Öğrenme gerektiren zor bir konu da sana daha kolay ve ödüllendirici gelecek. Ayrıca ilgini çeken bir şeyi çözmeye ve öğrenmeye vakit ayıracak bir beyinsel enerjiye de sahipsin. Senin gibi düşünen biri bulup düşüncelerini bu insanla paylaşırsan keyfin iyice yerine gelecektir. Bu kişiden alacağın geri beslemeler ikiniz için de faydalı olacaktır.Bugün ilişkileriniz inişli çıkışlı olursa hiç şaşırmayın. Başta bu doğal ve basit bir durum gibi görünürken bir an sonra yalnız ve rahatsız hissedebilirsiniz. Aynı anda birbiriyle çelişen hisler yaşamanın normal olduğunu anlamalısınız. İki ruh halinizi de benimseyin ve kişiliğinizin önemli parçaları olarak kabul edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geriye bakıp düşünmek için ideal bir gün. Sakin, net, mantıklı bir zihniniz olduğuna, başkalarının ise fazla öznel, basmakalıp ve saldırgan düşündüğüne kanaat getirmiş olabilirsiniz, ancak aslında durum tam tersi! Bir değişiklik yapıp kendinizi başka birinin yerine koyun ve düşünün: En az onun sizi yargıladığı kadar siz de onu yargılamıyor musunuz?

25 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylarda boğulmaya karşı dikkat edin. Bakış açınızı genişletin. Büyük resmi görmeye çalışın. Gün içinde planlarınız değişebilir. Sürpriz haberler alabilirsiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tutarsız kişilere karşı olan tahammülün azalıyor. Çevrendeki kişilerle olan iletişiminde seçici davranmaya başlayacaksın. Bu olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak ve bir an önce eve dönmek istiyorsun. Kendinle baş başa kaldığında uzun uzun düşüncelere dalabilirsin. Uzun süredir ertelediğin tatil hazırlıklarına yeniden başlayacaksın.

25 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinizde kalmak istediğiniz bir gün olabilir. Sizi rahatsız eden kişi ve durumları düşünmek buna bir son vermek için çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır. Sevme ve ilişki kurma biçiminizle ilgili değişikliklere gidiyorsunuz.

25 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle ilgili olayların gündeminizi etkilediği bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili yeni dedikodular duyabilirsiniz. Başkalarının ısrar ve zorlamalarına karşı dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal olarak endişe içine düşebilirsiniz. İç sesiniz size yol gösterecektir.

25 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi diğer insanlarla beraber oldukça verimli hissedebilir, mesleğinizi de sosyal bir hal içerisinde icra etmenin keyfine varabilirsiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizdeki eskilerden kurtulmak için harika bir gün. Sandıkları, dolap raflarını ve çekmeceleri boşaltın. Bunu yaparken aile bireyleriniz de size yardımcı olsun ve hep birlikte evdeki fazlalıkları ya çöpe atın ya da ihtiyaç sahiplerine verin.

25 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akılcılığa her zaman çok önem veren bir kişi olarak her zamankinden çok daha fazla duygularınız  yoğun olacaktır. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.  

25 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte çok önemli kararlar alacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için bir uzmandan destek almayı deneyebilirsiniz. Kendinizi çok enerjik hissedeceğiniz için karşınıza çıkan zorlukları başarılı bir şekilde aşacaksınız.  

25 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de, kişisel ilişkilerinizi mesleki konularınızdan farklı tutacağınızdan emin olabilirsiniz. Bugün, tutku çerçevesinde hareket ederek, şartlarınızı zorlayacaksınız. Gerekli kişilerle görüşmelisiniz.

25 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>