Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Oturmuş ilişkiyi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme niyetleri söz konusu. Henüz zamanı değil derken, kafanızda belirlenmiş bir zamanlama da görünmüyor. Partnerinizin bu konudaki kararlılığı sizi hayati bir karara götürebilir.

Karşılıklı güven ve yakaladığınız ortak görüşler, arkadaşınızla size başarı kapılarını açacak gibi. Almış olduğunuz bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir.

Kazançlı para hareketlenmeleri gündemde. Verimli alışverişler, sizde birtakım kaygılarla kararsızlıklar yaratabilir. Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız.

Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız bir zihin karışıklığı, sizi duygusal davranışlara itebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor. Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor.

27 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, eğitim hayatımız-kardeşlerimiz ve yakın akrabalarımız, YENİ girişimlerimiz, resmi belgeler, iletişimle alakalı yolculuk ve görüşmeler konusunda tabii ki her noktanın önemle gözden geçirilmesi ve mümkünse beklemede kalınarak incelenmesi gerekir. Takıntılı, baskıda bulunarak, illa birileri üzerinde etkili olmaya çalışarak işlerinizi zorlaştırmayınız. Geçtiğimiz Şubat ayında başlanmış, karar verilmiş ve yürürlüğe konmuş işlerimizi halletmemiz mümkündür. Ancak karşımıza çıkan bir teklif, gelişme veya durumun mercek altına alınarak Haziran sonuna kadar takip edilmesi, izlenmesi faydalı olur. Bazen sorunlar, bizim davranış biçimimizle alakalıdır. Biz böyle davrandığımız için problem yaşıyor da olabiliriz. O zaman geri hareket süresince biz de kendimizle bir yüzleşmede bulunmalıyız. Eğer dış bir etki nedeniyle yaşanıyorsa, o zaman da sakinlikle halletme yoluna gitmeliyiz. Bu süreçte, sağlığımıza dikkat edelim. Trafik kurallarına uyalım. Çatışmak, tartışmak, burun buruna gelmek doğru olmaz. Derinlikli analizler şarttır. Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

27 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınızda takıntılarınızın sizi ele geçirmesine seyirci kalmamalısınız. Bugün inatçı ve geleneksel davranmakla başta partneriniz olmak üzere herkesi şaşırtıyor ve bazılarını da kendinize hayran bırakıyorsunuz. Ortak çalışmalarda karşı tarafın da fikirlerini almalısınız. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz büyük hata..

27 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin arttığı zamanlardasınız. Sadece doğru bilgiyle yanıltıcı olanı ayırmak gerekecek. Elinize geçecek ya da edineceğiniz bilgiler hayatınızı olumlu etkileyecek değişiklikler yapmanızı sağlayabilir. Maddi güvenceyi ön plana alan adımlar atmalısınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Geçmişten gelen olaylar gündemi etkileyebilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

27 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38'de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren kariyer alanları, finansal durumunuz ve çalışma hayatınızla ilgili iyi bir çıkış yakalayabileceksiniz ancak bugüne özel olarak Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğundan ve Neptün karesi de devrede olacağından ilişkilerinizde iletişim konusunda kriz yaşayabilir, dedikodulardan zarar görebilir ve 3. Kişilerin sözlerinden etkilenebilirsiniz. Küçük bir sözün bile büyüyebileceği bu zaman diliminde geçici depresif etkiler hissedebilir, çalışma hayatınızda olası değişikliklere gidebilirsiniz. Ne varki yeniayın ilerleyen günlerinde şartların sizin lehinize dönmeye başladığını fark edeceksiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars, yakın çevre alanlarınıza kayıyor. İletişimsel konularda aksilikler yaşanabilir. 30 Haziran'a kadar enerjinizi iletişimsel konularda istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınız ve gündelik işlerinizin takibinde olası sözleşmelerde titiz davranmalı ve iki tarafın da güveni tesis edildikten sonra başlangıçlara yönelmelisiniz.Sağlığınızla ilgili karar alma konusunda doğru bir günde bulunmuyorsunuz. Herhangi bir tedavi yahut ameliyat kararını erteleme yoluna gitmelisiniz.Genel olarak ise; bugün sabah saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açı kuracağı için romantik karşılaşmalar, kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak heyecanlı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars hala Yay burcunda geri gidiyor ve Venüs'le zıt açı yapıyor. Bu nedenle gerçekçi olmayan kararlar almak, aşırılıklara kaçmak ve birden fazla işle veya kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışmaktan kaçınmakta yarar var. Verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat ediniz.Bazıları anın hevesiyle verilmiş daha sonra tutulmayacak sözler olabilir. Dolayısıyla bu sözlere önem verip ciddi değişiklikler yapmaya kalkmayınız. Aynı şekilde ticari anlaşmalara, sözleşmelere, yolculuk planlarına temkinli yaklaşmakta fayda var. Aldatma ve aldatılma durumları ortaya çıkabilir, çapkınlıklar artabilir. Libido bu aralar epey yüksek olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

27 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 41" R
Ay
Oğlak
24° 08' 04"
Merkür
Koç
16° 51' 45"
Venüs
Boğa
00° 53' 51"
Mars
Balık
29° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 16"
Satürn
Balık
16° 34' 06"
Uranüs
Boğa
22° 20' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 15"
Lilith
Başak
23° 19' 43"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>