Bugün aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ve psikolojiniz olumsuz yönde gelişecek. Biraz yalnız kalmayı ve kafanızı toparlamayı denemelisiniz.
İş hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün hareketlerinizdeki ölçüyü kontrol etmezseniz amirinizle aranızdaki samimiyet bozulabilir.
Parasal durumunuzda olumsuz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda aşırıya kaçabilir ve kendinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir.
Eski bir arkadaşınız önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir ve size hiç beklemediğiniz haberler iletebilir. Bu haberler geleceğinizi doğrudan etkileyecek nitelikte olabilir.
Bugünlerde bir dostluk önerisi ile karşılaşacak ama olumlu ya da olumsuz cevap için süre isteyeceksiniz. Çünkü sizi çekemeyen ve karşı olan kimselerden aldatıcı teklifler de gelebileceğini biliyorsunuz. En ufak bir açık verdiğiniz takdirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyor.
Sevgili Başaklar saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, bizi desteklemeyen, aynı görüşte olmadığı için baskı altına alabilecek kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Olayları değerlendirirken, detaylı düşünebiliriz. Çünkü ileride sorun yaşamak istemeyiz. Saat 03:57 Güneş-Mars kavuşumu, sağlıklı bir yaşamın, kalben ve ruhen huzurlu bir yaşamın dünyanın en büyük zenginliği olduğunu bize hatırlatıyor. Güven duygusunun, dışarıdan ziyade öncelikle insanın kendi içinde oluşturması gerektiğini vurguluyor. Türlü telaşların ve zorlukların arasında bunalan insan bir çıkış yolu arıyor. Bugüne dek yaşadığı zorlu tecrübelerden edindiği derslerin farkında olarak bundan sonrası adına bir yol belirliyor. Bu kavuşumun böyle olumlu tarafları var. Dikkat edeceğimiz husus, sağlıksız egomuzun bizi kibirli, aşırı gururlu davranmaya itmemesidir. Bunu sağlamak önemlidir. Bilakis yeni hedefler belirleyerek mücadelemizi sürdürmeli, plan ve projelerimiz üzerinde çalışmalı, amacımız ne ise ona göre kendimizi geliştirmeliyiz. Bu bize başarı ve mutluluk getirecektir. Saat 09:30-18:37 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Etrafımızdaki gelişmeleri çok fazla inceleriz. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa bunu dile getiririz. Açık sözlü ve fazlasıyla dürüst olduğumuzu düşünsek de, birileri bizim için farklı gözlemde bulunabilir. Şartlarımızı yetersiz bulabiliriz. İşler yolunda yürümediğinde endişelenebiliriz. Boşluk süresince, çevrenizle olan irtibatınızda iletişime dikkat etmekte yarar var. Saat 14:31 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, iş hayatımız ve özel yaşantımızda ilişkilerimizi geleceğe dönük şekilde gözden geçirerek düzenlememizdir. Geçmişi bir yana koyup, bundan sonrası adına olumlu ve yararlı adımlar atmalıyız. Saat 18:37 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Ayrıca gereksinimlerimiz için alışverişe çıkabiliriz. Aile veya arkadaş çevremizle bir araya gelebiliriz. Çevremizde huzur, güvenlik ve uzlaşı arayışımız yoğunlaşacak. Günün güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,
Haksızlıklara karşı duruşunu koruyorsun. Gündemi takip etmek seni yoruyor, duyduklarına öfkelenebilirsin.
Bugün sevdiklerinize karşı koruyucu davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Sindirim problemlerinize ayrıca dikkat etmelisiniz. Stresten uzak kalmaya bir şeyleri görmezden gelmeyi denemelisiniz.
Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Önünüzdeki engelleri aşmak için sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin.
İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Karar veremediğiniz konulara yönelik araştırma yapabilirsiniz.
Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.
İstekleriniz aile engeline takılabilir. Sorumluluklarınızın sizi hemen aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz. Bugün, öfkenizi içinize atabilir ve bu nedenle olmadık yerlerde patlayabilirsiniz.
Gün içinde hiç ummadığınız bir ortamda kavga çıkabilir. Bu tür kışkırtıcı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Aksi takdirde tansiyon sorunu sağlığınızı bozmasın. Gün ortasına kadar Ay'ın boşlukta kalması, size bir kararsızlık enerjisi taşır. Elinizdeki yarım kalan işleri bitirmeye yönelin.
Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.