Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay etkisi sayesinde kendinizi çok hassas hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden fazla ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

Bu gün eğitim konularında yenilik yapabilir ,yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz. Gezegenlerin oluşturduğu rahat açı iletişimde rahatlama getiriyor. Kendinizi ayrıntı gerektiren işlere yoğunlaştırabilir, günlük işlerinize hız kazandırabilirsiniz.

Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızın sonuçları olumlu sonuçlanabilir. Alışveriş yapabileceğiniz bir gün.

İş yaşamında daha sebatkâr olmalı ve kararlı davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Bugün ufuklarınızı geniş tutmalı ve başkalarının görüşlerine açık olmalısınız. Öğreneceğiniz çok şey olabilir. Aradığınız değişiklikleri yapmak için fazla uğraşmanıza gerek yok. Sezgilerinize daha çok önem vermeniz doğru olacaktır.

28 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz saat 03:14 Ay-Pluto karşıt görünümüyle başlayacak. Bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meseleler üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Saat 04:09 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.  Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz. Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Saat 04:11 Venüs-Jüpiter görünümü, kendinize özen göstermeniz, huzurunuzu her şeyin üzerinde önemsemeniz, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza kıymet vermeniz yönünde etkilidir. Siz bunlara ne kadar değer verirseniz, sizi kimsenin üzmesine izin vermemiş olursunuz. Bu birkaç gün boyunca ilişkilerinizde özellikle bilinçli hareket ediniz. Size söylenenlere ve sizin verdiğiniz sözlere dikkat ederseniz deyim yerindeyse güvenli sularda yüzmüş olursunuz. Samimiyet ve iyi niyet çok önemli. Kiminle beraber olursanız olun, sadakat ve istikrar olgularını öne alarak düşünün. Göz boyayan, abartılı şeylere değil, gerçekten elle tutulur, gözle görülür olanı tercih edin. Venüs-Boğa burcunda maddi ve manevi konulardaki girişimlerin simgesidir. Bunları enine boyuna düşünerek yapıyorsak, olumlu sonuçlarıyla karşılaşmamız mümkün olacak demektir. Keyifli, kendinizle barışık bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

28 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Arkadaşlarınızla enerjik ve olumlu işbirliği halinde olmanız ufkunuzun açılmasına neden oluyor. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

28 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir. Ancak, sadece ileri bakmalı ve kendinize güvenmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman sergilediğiniz güven veren imajınızın aksine sizden hiç beklenmeyen bir şeyler yapabilirsiniz. Ancak bunun bedeli olacağını bilin.

28 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ciddi ilişkiler, evlilik ve kariyer konusunda güçlü insanlardan destek alma, devam edenve ilişkilerinizi güçlendirme fırsatınız sözkonusu olacak, ancak eğer problemli bir ilişkideyseniz, sorunların daha da büyümesi olasılığı vardır. Akşam saatlerinde ilişkileriniz açısından muazzam bir teklif alabilir, aşk duygusunu çok daha yoğun hissedebilirsiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanlar, sürekli olarak size izlemeniz gereken programı, yapmanızı bekleyen işleri hatırlatabilirler. Yine de siz, onları dinlemeyebilir ve sadece canınızın yapmak istediğiveya uğraşlara yönelebilirsiniz.

28 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 08" R
Ay
Oğlak
23° 18' 17"
Merkür
Koç
16° 50' 24"
Venüs
Boğa
00° 49' 20"
Mars
Balık
29° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 46"
Uranüs
Boğa
22° 20' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 03"
Lilith
Başak
23° 19' 18"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>