Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız. Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün erken saatlerde aktif olan Merkür ve Ay arasındaki kontak ailevi konularda fikir ayrılıkları yaşayabileceğinizi gösteriyor. Özellikle beyan ettiğiniz fikirleriniz diğer aile bireyleri tarafından hoş görülmeyebilir. İletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Ay'ın Uranüs'le, Güneş'in Mars'la yaptığı olumlu açılar bu gergin havayı dağıtmaya geliyor. Beklenmedik güzel gelişmeler yaşanabilir. Saat 09:17-09:47 arası Ay kısa süreliğine boşlukta olacak. Daha sonra 09:47 olduğunda Ay Oğlak'a geçiyor. Aşk hayatınız, çocuğunuz gündeminizde olabilir. Ay-Kiron açısıyla kısa süre duygusal olarak gerilseniz de sonrasında şansınızın açık olduğu bir güne devam ediyorsunuz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecek bir hobiye başlamayı düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmaların beğenilecek!Geleceğinle ilgili güzel adımlar atacaksın. Benim sana tavsiyem biraz daha sabırlı ol ve kusursuz planlar çıkart kendine. Ay?ın konumu insanların senin ile ilgili yaptığı anlamsız konuşmalara bile sakinlikle yaklaşmanı sağlıyor. Bugün aşk hayatına önem verip diğer olan bitenleri çok düşünmeyeceksin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Başak burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, içinde bulunduğun duygusal ruh halin eşinle aranda sorun çıkmasına neden olabilir. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, çalışmaların önemli kişilerce beğenilecek ve yeni teklifler alacaksın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru alanlara yönlendirebileceğiniz bugün tüm sorunları çözebilirsiniz. Sürprizlere açık olun.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylediklerinizin gerçekleştiğini fark ederek sadece olumlu cümleler ve ruh halleri içerisinde olmayı misyon edineceksiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük hayatın koşuşturmasında şu anda en akışta ve rahat olan burç sizsiniz. Tek problem vücudunuzu fazlaca dinliyor olmanız. Alerjilere çok açıksınız. Özellikle bahara yaklaştığımız bu dönemde Başak burçlarının ekstra kendilerine özen göstermeleri gerekiyor. Öfkenizi kontrol etmelisiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinin değdiği her şeyi mükemmelleştirmek için çabalayan zeki Başaklar için bugün emeklerinin karşılığı gelebilir. Fayda sağladığınız insanlardan destekler görebilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında sosyal kulüplerdeki etkinliklerinize vakit ayırın. Buradan elde edeceğiniz yeni ilişkiler hayatınıza farklı bir soluk taşır. Çocuğunuzun spor etkinliklerini izleyin, arkadaşlarınızla gelecek planları yapın. Diğer yandan bilinçaltınıza ittiğiniz öfkeli egonuzun iyileştirmek için çaba sarf edin. Hayatta mükemmellik kavramı görecelidir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yoğun bir iletişim ve haberleşme trafiği içerisinde kalmanız mümkündür. İş faaliyetlerinizle ilgili gelişmelerle ilgili bazı toplantılar veya görüşmeler için aniden seyahate çıkmanız da gerekebilir.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>