Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre sonra size yeten şeyler ona yetmeyebilir. Dikkatli olmalısınız. Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünmemelisiniz.

Konumunuzun, sizi gitgide belirlenenlerin dışında da sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor. Pratik zekanız ve işbirliğiniz sorumluluk sınırlarınızı zorluyor gibi.

Para konularında talih genellikle sizden yana. Beklediğiniz bir para haberi, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de sonuç olarak kazanmadığınız bir paraya sahip olacaksınız.

İş yaşamınızda şartlanmalardan, önyargılardan arınmanız yararlı olacak. Önceden kendinizi kurmadan gideceğiniz görüşme umduğunuzdan çok daha iyi geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yolculuklar ve uzak yollar gündeminize gelebilir. Yılın son günlerinde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular dikkat çekici olabilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, sizin hem sosyal çevrenizle aranızdaki alışverişi güçlendirir hem de ilişkinizde neleri önemsediğinizi, neler beklediğinizi belirlemenizi sağlar. Aynı şekilde aşk hayatınızla ilgili konularda değişim ve dönüşüm yönünde çizginizi tespit etmiş olursunuz. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bir başka insanla fiziksel ve ruhsal anlamda uzlaşmak, onunla yaşamı kotarabilmek, teninde mutluluğu yakalamak ve bir ömür boyu mutlu olabilmek anlamında kendinizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Bu kavuşumun etkisi altında olan insan olumsuz düşünmeye meyillidir. Ona göre doğru bir insanı bulmak veya sevdiğiyle mutlu bir gelecek kurmak neredeyse imkansızdır. Böyle düşündüğü için gün boyu karamsarlaşır, umutsuzlaşır. Oysaki bu bakış açısı yaşanabilecek güzelliklerin önünde engel oluşturur. Umut daima vardır dostlarım. Lütfen sakin olunuz. Saat 12:34 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, bir yandan para kazanmak adına insanlarla iyi geçinmeye çalışmamız diğer taraftan hayatın zevkli yanlarından mahrum kalışımız. Sorumluluklar ve ilişkiler. İnsanın kafasını boşaltabileceği bir alan bırakmıyor. Para yüzünden birilerine ağam paşam demek zorunda kalıyoruz. Her şey gelip bir şekilde buna bağlanıyor. İyi de ne zaman rahat edeceğim sorusu kafamıza takılıyor. Bireysel olarak hareket edemiyoruz. İşte bütün bunlar özellikle bu saatte bizi biraz tedirgin edeceğe benziyor. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, parasal açıdan kısıtlı şartlar altında oluşumuz bugün bizi biraz zorlayabilir. Bütçemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi maddi-manevi yönde mutlu etme isteğimizi vurguluyor. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yanlış değerlendirmelerde bulunuyorsun! Bugün konuşmadan önce bir düşün derim. Algılarının oldukça açık olmasına rağmen etrafındaki kişileri de farklı yorumlayabilirsin. En iyisini bildiğini iddia etmiyorsun ancak bazen tavırların o yönde olabilir. Bugün etrafındaki bazı konuları yanlış değerlendirmeye daha çok meyillisin. Çalışma ortamında bir arada olduğun insanlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Önemli evraklarına, özel eşyalarına karşı daha korumacı olman gereken bir gün. Kafan dağılabilir, unutkanlık yaşayabilirsin. Bunlara hazır ol. İletişimde kopukluklar özel hayatına etki ediyor ve sevgilinin öncelikleri senin sabrını zorluyor. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Başak burcuysan, her şeyin kusursuz olmasını isteyeceksin. Bu durum kararsız kalacağın seçimler yapmana neden olabilir. Gün içerisinde seyahat etmek, ani gelişmeler ve şehir değiştirmek gibi projeler oluşabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, soğuk havalara karşı daha tedbirli olmalısın.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle yaşadığınız fikir ayrılıkları hayatınızda stres yaratabilir. Kendi hayatınızı dilediğince özgür yürütmek isteyebilirsiniz. Baskıcı tutumlar size acele kararlar aldırmasın.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca yeni imkanlar ve destekler de elde edebilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz veya siz evinizle alakalı uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeye ulaşabilirsiniz. İkili ilişkilerdeki bazı konular kariyer hayatınız veya toplum önündeki imajınızla ilgili arada kalmanıza, kararsızlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Duygularınızın sesini dinleyin. Sizi ne heyecanlandırıyorsa o yönde ilerlemeyi tercih edin.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesaret ve özgüveniniz yüksek. Bunun da etkisiyle üzerinize gereğinden daha fazlave yük alabilirsiniz. Karşı karşıya olduğunuz yorgunluk ve stres karşısında sinirlerinizin yıpranmasına izin vermemelisiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde finansal konularda haareket yaşanabilir. Uyum ve işbirliği gerektiren ortamlarda bulunabilirsiniz. Öğleden sonra konsantrasyonunuz çok güçlü. Eksik işlere yoğunlaşabilirsiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunmasanız bile kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Sezgileriniz harekete geçebilir.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>