Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde duygusal konularda teminat arayışlarınız var. Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ama durağan ilişkileri aşka tercih ediyorsunuz.

Gerekli gördüğünüz bilgiler henüz olgunlaşmış görünmüyor, biraz daha araştırmacı davranmanız gerekiyor. Aklınızdaki projelerle ilgili çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek.

Bugünlerde atacağınız adımlara dikkat etmeniz yararlı olacak. Son hayal kırıklığınız sizi biraz sarsmış görünüyor. Para konularında böyle pratik dersler size yararlı gelebilir.

Zamanlama konularında hassas olmanız gereken günler içindesiniz. Niyetlerinizde bazı ertelemeler faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakıncalı görüp hamle yapamadığınız girişimlerin, dışardan bakıldığında pek de riskli bir yanı görünmüyor. Biraz gözünüzü karartmaktan zarar görmeyeceksiniz. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, 01:38- 17:32 arasında boşlukta hareketine devam edecek. Teknolojik aletlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Attığınız mailler veya mesajlar ulaşmamış olabilir. Bu gecikmeleri düzeltmek için vaktinizi harcayabilirsiniz. Saatin 17:32 olmasıyla beraber Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor. Ailenize odaklanacağınız bir süreçte olacaksınız. Onları ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz. Beraber evde oturmak isteyeceğiniz huzurlu bir akşamda olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmişi geçmişte bırakıyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Gökyüzü bugün sana anlatacak çok şeyim var diyor, Başak burcu. Gün içinde herhangi biri ifadeleri ile seni alaşağı etmeye çalışmak isterse buna kesinlikle izin vermeyeceksin. Etrafında hiç olmadığı kadar ?ben bilirim? diyebilecek insanlar olacağı için birikimini kendine kalkan yapabilir ve ciddi polemiklerle geçirebileceğin bugünün kahramanı olabilirsin. Yapmak istediğin işlerle ilgili toparlayıcı kararlar alarak, üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilirsin. Evliliğinde problemleri olan bir Başak burcuysan, radikal kararlar alarak, geçmişi bugününe getirmekten vazgeçebilir, yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini fark edebilirsin.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi çok keyifli hissedeceksiniz. Dostlarınızla birlikte olmak ve düşüncelerinizi onlarla paylaşmak, sizi daha da rahatlatacak. Duygularınız yoğunlaşsa bile sakin ve sabırlı davranmayı başaracaksınız.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki gelişmeler sizi de etkileyebilir. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde kendinizi iyi hissedeceğiniz programlar yapabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorumsuz kalmak istediğiniz konular oldukça evren sizi olaylar içine sokabilir ve mecburen almanız gereken tavırlarınız olabilir.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konularda bugün biraz daha dikkatli davranmanız, saatlere, randevu ve programlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Görüşme ve ziyaretler gün boyu tempolu geçen bir gündeme işaret ediyor.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde sorumlulukları hatırlatan ancak kendi yerine getirmeyen insanlarla tartışabilirsiniz. Gün boyu geliştirici eğitim fırsatlarına odaklanmak faydalı olur. Günlük rutinlerde düzenleme yapmak için eksik tespit edebilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Yıllık sağlık kontrollerinizi yaptırmak için hemen harekete geçmelisiniz. Zira tüm işlemler gün içinde su gibi akacaktır. Pet alabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla iletişim kurmak her zamankinden kolay olur.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda maddiyatın ana konu olacağı bir gün geçireceksiniz. Çeşitli kaynaklar ve fonlar hakkında görüşmeler ve toplantılar yapabilirsiniz. Bu toplantılarda ileri sürülen fikirler ve takınılan tavırlar sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi sorgulamanız da mümkündür.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>