Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olgun Davranabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 70%

Dün, son üç haftanın etkinliklerini analiz etmeniz için bir fırsat olmuş olmalı! Hiç şüphe yok ki, aşk hayatınız hakkında çok önemli sonuçlara varacaksınız. Son analizinizde, bir şeylerde çok az ilerleme kaydettiğinizi görebilirsiniz. Bu elbette ki cesaret kırıcı bir şey ama görünüşler aldatabilir. Unutmayın, her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Birini yanlış anlama olasılığı yüksek. Günün enerjisi seni ekstra hassas ve duyarlı kılabilir. Birilerine karşı kırıcı sözler söylemeye eğilimin yüksek bugün. Sabrın biraz az olduğundan, kavga ve tartışmalara katılmamaya çalış. Uzun süredir devam eden tartışmalardan ise özellikle uzak dur. Yaralar açmaktan kaçınman gereken bir gün. Biraz önlemle, günü sağsalim atlatabilirsin.Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Günün ilk yarısından itibaren hedef ve planlarınıza odaklanabilir, güne dair planlamalarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Sorumluluklar, yapılacaklar gündeminizde.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuksal konularda haber bekleyen bir Başak burcuysan, önümüzdeki günlerde bir takım sürpriz gelişmeler olabilir. Ailen ile arandaki iletişiminde olgun davranabilirsin. İş konusunda yaşadığın çıkmazda, aile içerisinde alacağın öneriler yoluna ışık tutabilir. Evde olmak, senin düşünceler içerisinde olmana sebep olacak.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekten kaçınabilirsiniz. Duygularınızın yanlış anlaşılacağı korkusu zihninizi sarmış olabilir. Sevgiden korkmayın ve adım atın. Saygıyı hak eden duygulara sahipsiniz. 

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişim ve yükselmek istiyorsunuz. Yeni beceriler veya teknikler biriktirmek için hazırsınız. Kendini yeniden değerlendirme ani kazanımlar getirecektir.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizden emin ve güvenli bir duruş sergileyebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Ancak bugün adımlarınızı atarken temkinli davranmayı ihmal etmeyin.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kıskançlık en büyük düşmanınız ve ilerlemenizin önündeki de en büyük engel. Sadece kendi hayatınıza odaklanmalısınız, başkalarınınkine değil!

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içindesiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki sıkıntıları çözmeden yeni bir ilişkiye adım atmayın. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 41' 59" R
Ay
İkizler
12° 32' 40" R
Merkür
Koç
23° 30' 33"
Venüs
Boğa
12° 47' 11"
Mars
Koç
07° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 08"
Satürn
Balık
17° 22' 02"
Uranüs
Boğa
22° 53' 56"
Neptün
Balık
29° 10' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 08"
Lilith
Başak
24° 23' 57"
True Node
Koç
15° 13' 15"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>