Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Titiz Davranıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Şu an bir molaya ihtiyacınız var. O kadar yoğundunuz ki artık rahatlamak istiyorsunuz. İş endişelerinizi bir kenara koymaya çalışın. Arkadaşlarınızla dışarı çıkın ve birlikte keyifli bir yemeği yiyin ya da sevgilinle romantik bir akşam geçirin. Zihninizi hafifletmeniz ve endişelerinizi bir kenara bırakmanız gerekiyor. Kendinizi rahat ve keyifli bir ortama sokun. Sizi neşelendiren insanlarla zaman geçirin.

Yeni bir ev alıyor ya da arsa yatırımı mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse, bunu yapmak için yanlış bir zaman seçmişsiniz. Emlakla ilgilianlaşmaları çok karlı olma vaadiyle göz doldursa da, heybenizde şüpheyle yola çıkmayın. Her türlü ihtimali araştırın, artıları ve eksileri bir kenara yazın. İşe yarar görünürse, peşini bırakmayın.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Aile veya arkadaş grubunda çok sevdiğin fakat belli konularda bir türlü uyuşamadığın biri olabilir. Bu fikir çatışması, sinirini bozabilir. Bu ilişkide, hislerin ve fikirlerin uyum içinde hareket ediyor gibi durmuyor. Bugün hayatında bu uyumsuzluk fazlasıyla dikkatini çekecek ve odağın olacağa benziyor...Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacağın haberlerin moralini bozup seni gün boyu etkilemesine izin vermemelisin. Yapılması gerekenleri yapıp olayları akışına bırakmak senin için yeterli olmalı. Hayatını normal gidişatına göre yaşamak sana iyi gelecek.

30 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Jüpiter Balık Burcuna geçiyor. Gün boyunca ilişkiler alanınızda büyüyen, gelişen ve ilerleyen durumlar gündeme gelebilir. Süregelen ilişkilerinizde iyileşme, ilişkilerinizi bir sonraki adıma götürmeye dair konuşmalar gerçekleştirilebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önüne çıkan fırsatları ikinci kez değerlendirmek isteyeceksin. Yarın akşam için planlarını, yeniden gözden geçirirken, önemli bir eksiğin olmamasına ayrıca özen göstereceksin. Uzun müddettir aynıyerinde çalışıyorsan, emeklerinin karşılığını daha somut biçimde görmek isteyebilirsin. Dış görünüşünde değişiklik yapma isteğinle beraber, estetik yaptırmaya ilgin artabilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi çevrenize açıklamaktan yoruldunuz. Herkes düşüncelerinizi istediği gibi yorumlayabiliyor. Yıpranan sizsiniz. Artık kendinizi açıklamaktan vazgeçin. Kendinizi iyi hissetmediğiniz hiçbir ortamda ve o insanlarla bulunmayın.

30 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir sabaha uyanabilirsiniz. Yazışmalar ve konuşmalar ön plana çıkabilir. Yakın ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yorucu koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde eğitim, medya gibi konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgilenmek durumlarla kalabilirsiniz. İlişkilerinizde dengede kalmak isteyebilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Bazı konuları hafife almanız sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapılacak işleri her zamankinden daha fazla askıya alırsanız şaşırmayın. Her gün ille de hareketli geçecek diye bir kural yok, bu nedenle kendinize bu kadar yüklenmeyin. Akışına bırakıp ağırdan alın, işinizin bir teslim tarihi varsa bile biraz uzatma isteyebilirsiniz. İşlerin üstesinden gelmek için kendinizi zorlamanız alacağınız verimi daha da düşürebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça yetenekli olmanıza rağmen siz bile her şeyi kendi başınıza yapamazsınız. Daha kolay ve kısa bir gidişat için, güçlü ikili anlaşmalara varabilirsiniz. Bu süre zarfında çok faydalı profesyonel ilişkiler ve bazı anlamlı arkadaşlıklar kurabilirsiniz. İhtiyacın olursa etrafındaki insanların yardım etmesine izin vermenizde sorun yok! Romantik hayatınızda ise istediğiniz kişilerin dikkatini çekseniz de istediğiniz sonuca ulaşamayabilirsiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün burcunuzda ilerlemesi, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız.

30 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Merkür ile Plüton kavuşuyor. Kariyerinizde ya da eğitim hayatınızda size uzun vadede destek olacak bir sözleşmeye imza atabilir veya karar alabilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de şans size gelecek. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

30 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>