Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Bu sıralar para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Eğlencenize, hobilerinize ayırdığınız harcamalar, yakın çevrenizde istemeyeceğiniz biçimde tartışılabilir.

Ayrıntı gibi görmek istediğiniz konulara bugünlerde önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir. En olmadık bir küskünlüğünüzde bile, yaşanan bütün her şey anlamını yitirebiliyor. Oysa ki, dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere tat katarak yaşıyorsunuz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:21 Merkür-Chiron görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. İş başvurusunda bulunmak, işimizde hızlı ve aktif şekilde çalışmak, maddi konularda başkalarından destek görmek, insanlar üzerinde etkili olmak yönünde bu enerjiden yarar görürüz. Sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek fırsatlar karşımıza çıkabilir. Saat 12:26 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Sorumluluk ve özverili bir şekilde çalışmamız, görevimizi yapmamız, etrafımızla olumlu ilişki kurmamız gerekiyor. Başaklar genelde bulundukları ortamda, takdir gördükleri, sevildikleri sürece canla başla çalışırlar. Onun için şunu şöyle yap denmesini pek istemezsiniz. Zaten ne yapacağımı bilen biriyim, bu baskıya ne gerek var diye düşünebilirsiniz. İş koşullarınız ve güvenliğinizle ilgili düşünebilirsiniz. Eğer bugün sağlık kontrolünüz varsa ihmal etmemenizde yarar var. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü, başkalarını kendi istekleriniz doğrultusunda ikna etmenizis sağlayıcıdır. Saat 16:15 Ay-Chiron görünüm etkisinde, kendi çıkarlarımızı öne alırız. Lehimize gelişmeler bekleriz. Bize destek olunsun, sıkıntılarımız sona ersin isteriz. Fakat bu dayatmamız, inatlaşmamız anlamına gelmiyor. Şartları göz önüne almayı, duruma göre hareket etmeyi de bilmeliyiz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaların, planladığın gibi gitmediğini fark edebilirsin. Bu, özellikle işlerin aksamasına neden olabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda gösterdiğiniz fedakarlık ve sevginin karşılığını almadığınızı düşünerek kendinizi boş ve duygusal anlamda kararsız hissedebilir partnerinizle aranızda duygusal anlamda bir gerginlik oluşturabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye karşı sürekli eleştirel tarzda sözler söylemeniz onun kendisini yetersiz hissetmesine neden oluyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Bu konuda organizasyon yapabilir, yaratıcılığınız ile ilgili konular hakkında seminer verebilirsiniz. Felsefi konulara karşı aşırı merak duyabilirsiniz. Kendinizde bir şeyleri sorgulamaya başlamanız olasıdır. Araştırmalar yapabilir, makaleler okuyabilir, destek alabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hıza istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün birçok planınızı evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında sosyal kulüplerdeki etkinliklerinize vakit ayırın. Buradan elde edeceğiniz yeni ilişkiler hayatınıza farklı bir soluk taşır. Çocuğunuzun spor etkinliklerini izleyin, arkadaşlarınızla gelecek planları yapın. Diğer yandan bilinç altınıza ittiğiniz öfkeli egonuzun iyileştirmek için çaba sarf edin. Hayatta mükemmellik kavramı görecelidir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>