Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Bu sıralar para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Eğlencenize, hobilerinize ayırdığınız harcamalar, yakın çevrenizde istemeyeceğiniz biçimde tartışılabilir.

Ayrıntı gibi görmek istediğiniz konulara bugünlerde önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir. En olmadık bir küskünlüğünüzde bile, yaşanan bütün her şey anlamını yitirebiliyor. Oysa ki, dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere tat katarak yaşıyorsunuz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süre boşlukta kalan Ay, saat 07:42 itibariyle Boğa burcuna geçiyor. Olumlu etkiler altında olduğunuz bir güne devam ediyorsunuz. Ay ve Uranüs kavuşumunun yaşanmasıyla eğitim hayatınızda beklentinizden güzel neticeler alabilirsiniz. Sevdiğinizden de sürpriz bir tatil planıyla karşılaşabilirsiniz. Venüs-Satürn pozitif görünümü sayesinde akşam saatlerinde umutlarınızı gerçeğe dönüştürebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesaret isteyen kararlar alıyorsun!Bugün pek de planladığın gibi gitmeyebilir. İş yerindeki olumsuzluklar yüzünden hemenyerinden uzaklaşma! İşten ayrılmayı düşünmek için daha somut olaylara ihtiyacın yok mu sence de? İlişkin yoksa bir süredir platonik olarak hoşlandığın kişi ile ilgili haberler alabilirsin. Ayın son gününü kendine ayırmak isteyeceksin ve görünüşünde radikal değişiklikler yapacaksın. Saçlarını kısacık kestirebilir ya da uzun zamandır aynı kullandığın saç rengini değiştirebilirsin. Bugün aynı zamanda yeni insanlarla tanışmak sana çok iyi gelecek. Bu tanışmalarla cesaret edemediğin konularda önemli kararlar alabilirsin.

31 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ve akraba ilişkilerinizin güçleneceği özel bir gün. Özelliklede hemcinslerinizden güzel destekler alabilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek için hevesli hissedebilirsiniz. Kendinize farklı bir şeyler katmak size keyif verecektir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda biraz dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklentilerinizi yükseltmemeye özen gösterin. İletişimden kaynaklı sorunları çözebileceğiniz zamanlar var.

31 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat dağınıklığı söz konusu olabileceği için özellikle sokakta iken cep telefonu, anahtar gibi eşyalarınızı düşürüp kaybetme ihtimaliniz oluşabilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; aileni veya evini ilgilendiren bir konuda karşındakini ikna etme çaban, bugün karşılıksız kalarak zihnini oldukça yoracağa benziyor. Fikir ve planlarında yapman gereken düzenlemeler maddi kayıp yaratırken zamanında boşa harcama neden olabilir. Gün içerisinde yaşadığın duygusal iniş çıkışlar, kafandaki tatile çıkma zamanının geldiği fikrini güçlendirebilir.

31 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ara her zamankinden daha detaycısınız. Hiç bir kusuru görmezden gelemiyorsunuz. Bu durum gün içerisinde özellikle partnerlik ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Gelecek için marjinal planlarınız var. Eğer hayata geçirebilirseniz, günlük hayatınızın dengesini tamamen değiştirebilirsiniz.

31 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

31 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

31 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>