Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yaratıcılığın artıyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, arkadaşlarınız ve ailenizin dikkatini çekmek için iyi bir gün. Sevdiğiniz birinin çok stresli olduğunu görebilirsiniz. Devreye girip biraz yardım etmeniz gerekebilir. Bu maddi bir yardım olabilir. Önemli bir ödeme yapması için ona biraz borç para verebilirsiniz. Ya da duygusal ve ahlaki açıdan bir destek sunabilirsiniz. Bu kişiye yardım etmek için gereken her şeye sahipsiniz, bu yüzden bugün cömert olun.

Yaratıcı doğanız bugün müthiş bir zirvede, ve içinizdeki sanatçının ortaya çıkıp oynamak istediğini fark edeceksiniz. Sizi mutlu eden fantezi dünyanızda kendinizi şımartın. Gerçeklerden kaçıp hayal dünyasına saklanmak, yaptığınız tüm zor işleri dengelemek için bugün gerekli bir unsur olabilir. Kullanabileceğiniz her türlü yolla kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edin.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Odaklanma ve kararlılık bugün senin için kolay olacak. Genel olarak konsantre olmakta sıkıntı yaşamasan da, arada sırada doğal olarak herkes gibi dağılabiliyorsun. Ama bugün değil. Günün enerjisi seni daha güçlü kılacak ve çoğu şeyin üstesinden gelebileceksin. Hesaplamalar ve yaratıcılık içeren meseleler konusunda hızlı olacaksın. Diren ve başar!Bugün yaratıcılık için uygun bir gün değil. Karşılaşabileceğiniz zihinsel engellere karşı mücadele etmeyin; bu sadece sorunları daha da kötüleştirir. Böyle bir durumla baş etmenin en iyi yolu, onlar yokmuş gibi davranmaktır. Kesinlikle her şey hakkında iyi düşünün, ama sizi rahatsız eden şey tam da bu. Zihninizi, bir şekilde herhangi bir problem olmadığına inandırmak için kandırmanız gerekiyor. Bu biraz dolambaçlı bir yoldur ama emin olun genellikle etkilidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde aile üyelerinin ya da yakın arkadaşların katılacağı sosyal bir etkinlik meydana gelebilir. Çocuklu anneler davetliler arasında olabilir. Bu etkinlik herkesi birbirine daha da yakınlaştıracak ve heyecan verici haberlerin yayılmasını sağlayacak. Sırlar alınıp verilebilir. Sizi ziyaret etmeyecek kadar yakın olmadığınız insanlardan bir kaç kelime ya da bir telefon bekliyor olabilirsiniz. Bu, gününüzün ne kadar tatmin edici, hoş ve ilham verici bir gün olduğunu kanıtlayacak. Tadını çıkarın!

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketine saat 06:32-16:18 arası boşlukta devam ediyor. Ciddiyet, konsantrasyon gerektiren işlerinizde verimli sonuçlar alamayabilirsiniz. Saat 16:18 itibariyle Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Daha sakin geçireceğiniz bir akşama ilerliyorsunuz. Zihninize iyi gelecek, kendinizi keşfetme yönündeki çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Ay-Venüs kavuşumuyla gece saatlerinde eski gönül ilişkinizden haberler alabilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığın artıyor!Bugün Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandırabilir. İşlerini, yaratıcılığını kullanarak, pratik bir şekilde halletmeye çalışacaksın. İş yerinde işlerini aksatmasan da pek fazla çalışmaya meyilli olmayabilirsin. Uzak bir yakınından alacağın telefon gün içerisinde yaptığın planlarını değiştirebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin durgun hallerinden gereksiz anlamlar çıkarabilirsin. Fevri ve sorgulayıcı yaklaşımların, ilişkinin gidişatını değiştirebilir. Bugün aynı zamanda sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli şikâyetçi olmak sizi hedefinizden uzaklaştırır. Bunun yerine yeni bir yol arayın ve bu yolu benimseyin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Onların fikirlerinden etkileneceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Günlük işlerde ani kopmalar yaşanabilir. Akışta kalın.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan ne istediğinizi daha iyi keşfetme fırsatı yakalayacağınız bugünlerde istikrar gerektiren işlerinizin de temelini atma fırsatı yakalayabilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak fikrini zor buluyorsunuz, gerçekten düşünmek istediğiniz bir şey değil, eğer gerçekten böyle hissediyorsanız, bir süre beklemek ve gerçekten ne elde etmek istediğinizi düşünmek çok daha iyi.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de çok çalışmaktan kurtulamadığınız bir gün. Yığılan işlerinizi toparlamak, yenihaftasına hazırlanmak, kariyer planlarınızı güncellemek için bugünü de bilgisayar başında geçirirsiniz. Öğleden sonra kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde kalbinize sevgi yollamayı unutup, hem bedensel hem de ruhsal açıdan yorulursunuz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her istediğiniz organizasyonu düzenleyebilecek, istediğiniz her ortamda fark edilebilecek güce sahipsiniz. Bu dönem içinizde olan bu gücü mutlaka değerlendirmelisiniz. Özellikleortaklıkları ve yeni atılımlar için evrenin sizi desteklediği bir dönemden geçiyorsunuz. Şansın yanınızda olduğunu unutmamalısınız.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; ailen, evin ve özel ilişkinle ilgili alanlarda; geçmişin yük getirdiği konularda farkındalık edinebilir, bu ağırlıktan kurtulmak isteyebilirsin. Sosyal konumundan dolayı aldığın sorumluluğu hafifletmek için çözüm arayışı içinde olabilirsin. Geçmişinle vedalaşabilir, sezgilerinle fark yaratabilirsin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>