Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Motivasyonun Düşük Seyredebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Sosyal hayatınızda daha iddialı olmak için güzel bir gün. Birini özel bir yemeğe çıkarmak isteyebilirsiniz. Sevginizi ifade etme konusunda daha emin hissedeceksiniz. Bu, utangaç kişiliğinizden kurtulmanız için iyi bir şey! Bugün, ilgilendiğiniz kişiye duygularınızı açarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Güzel bir akşam yemeği, vintage şarap ve eğlenceyle tamamlanacak romantik buluşma ayarlayın.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

İçgüdülerinle ilgili vurucu anlar yaşayabileceğin bir gün. Daha bir kelime etmeden, karşındakinin neler yaşadığını ve neler hissettiğini sezeceksin. İş yerinde de patronunun yapacağı duyuruyu, ne söyleyeceğini önceden kestirmen çok olası. İnsanların enerjilerine karşı çok hassas olacaksın ve trendleri da önden kestirebileceksin. İçgörülerin herkesi şaşırtabilir. Psişik titreşimleri sergilerken eğlenmene de bak tabi!Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

4 Şubat 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün düşüncelerinizi, sözlerinizi ve tavırlarınızı kontrol etme zamanı. Korkularınızı kendinize çekebilir, aklınızdan geçenlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Olumlamalar yapmalı, dilek ve isteklerinize odaklanmalısınız. Kazalara karşı dikkat. İş görüşmeleri yapabilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin işlerini disipline etmek konusunda bir türlü konsantrasyonunu sağlayamıyor olabilirsin. Silkelenip odaklanman gereken kariyer konusundaki işlerin yoğunluğu artabilir. Çevrendeki vefalı arkadaşların senden yardımı eksik etmiyor. Ne kadar şanslı olduğun konusunda duygulanabilirsin.

4 Şubat 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın akrabalarınız sizinle görüşmek isteyebilir. Yaralamak niyetinde olmasanız bile, iğneleyici konuşmalarınız kırgınlıklara sebep olabilir. Bunu kontrol altına almalı ya da daha iyi hissettiğiniz bir günde görüşmeyi tercih etmelisiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda çok fazla yazışma ve konuşma içinde olabilirsiniz. İletişim problemlerine dikkat edilmesinde fayda var. Zaman zaman fikir çatışmaları yaşanabilir. Uğraştığınız işlerin sağlam olması için elinizden geleni yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun yaşam enerjisi içerebilecek bugünlerde bu enerjiyi zihniniz ile birleştirerek kullanabileceksiniz. Güleryüzünüz neşe saçacak.

4 Şubat 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Şubat 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özverili olmak ve değerli bir amaca zaman ayırmak harika bir şey, ancak bunu sadece övünmek için yapıyorsanız, bunu yapmanın hiçbir anlamı yoktur. İnsanlar yapay olduğunuzu görebilir, bunu istemezsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızda çevrenizde dostlarınızı tercih edeceğiniz bir gün. Gireceğiniz topluluklarda, size tahakküm edilsin istemediğiniz için, önleminizi almalısınız. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin sağlayacağı avantajları değerlendirin.

4 Şubat 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birliktelikten memnuniyet duyduğunuz kişilerle oldukça hoş sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu ortamlara, sadece sevdiğiniz kişi ile de katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile bazı şeyleri konuşmak istiyorsanız, sosyal ortamlara girmek yerine kendisiyle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki sorunları düşünmek için partneriniz ile birbirinize zaman verin. Yeni birarayışındaysanız, bugün şanslı gününüzde olabilirsiniz. Aklınızdaki karmaşık düşüncelerden kurtulmaya çalışın.

4 Şubat 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızın aslında hiç fark etmediğiniz ölçüde maddi ve manevi zenginliklerle donatılmış olduğunu görebileceğiniz, farklı deneyimler yaşamaya hazır olun. Ailenizin yaşantınızda daha önemli olacağı bir devreye giriyorsunuz. Düşük bir motivasyonla güne başlamış olmanız, işlerinizin zamanında bitmesini engelleyebilir. Yakın gördüğünüzarkadaşlarınızın desteğini almamanız için hiç bir neden yok. Bir dostunuza kefil olmanız istenebilir, uzak durun yine sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Şubat 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 53' 37" R
Ay
Terazi
23° 49' 29" R
Merkür
Boğa
06° 19' 26"
Venüs
Boğa
25° 47' 26"
Mars
Koç
15° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 41' 44"
Satürn
Balık
18° 06' 36"
Uranüs
Boğa
23° 30' 44"
Neptün
Balık
29° 26' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 54"
Chiron
Koç
21° 43' 42"
Lilith
Başak
25° 34' 16"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 20/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>