Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insanla aranızda bir kırgınlık geçmiş. Onun istemeden kalbini kırmış ve incitmiş olabilirsiniz. Arayıp gönlünü almalı hatta ona bir sürpriz yapmalısınız. Gün içerisinde aranızda ılımlı bir telefon görüşmesi geçebilir.

İş hayatınızda çok çalışmanız ve değişik işlerle ilgileneceğiniz bir gün. Bu işleriniz arasında kafanızda yaptığınız bir planı da uygulamak istiyorsunuz. İş yerinizde sizin dışınızda gelişecek bir tartışma da söz hakkı alacak ortalığı sakinleştirme de etkin olacaksınız.

Maddi açıdan sorunsuz bir gün. Bazı borçlarınızı kapatmanız gerek bunu biliyorsunuz. Toplu para beklediğiniz bir kuruluş var ama bu parayı ancak gecikmeyle alacaksınız.

Tüm duygusal yoğunluğunuza rağmen şanslı bir gününüzdesiniz bunu değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Bu özgüven içinde başarılar kadar, yanılgılar da yaşayabiliyorsunuz. Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız bir tepki bu ilişkilerinizin bir ürünü olarak sizi sevindirecek.

5 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Akşam 18:10 itibariyle Ay boşluğa giriyor. Zihninize iyi gelecek konulara vakit ayırmanız iyi olacaktır. Bugün 01:45'te Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay size yeni umutlarla geliyor. Aklınıza eyleme geçirmek istediğiniz planlar için harekete geçebilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Yurt dışı bağlantınız varsa yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeniay yazısına erişmek için tıklayınız.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinle!Bugün toprak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Karmaşık gibi gelen eğlence hayatının içinde yer almak, özgürce arzularını gerçekleştirmek, herkese radikal gelen bir yaklaşımda ilişkiler yaşamak sosyal çevrende çok konuşulacağın anlamına gelebilir. Gizli bir aşk maceran ya da senden saklanan gerçekler bu süreçte ortaya çıkabilir. Etrafında olan biteni anlamak için menfaatini zorlayan ilişkilere girmemen gerekir. Geçmişte yaşadığın veya hala devam etmekte olan ilişkinde; net olmayan, askıda kalmış konuları kapatma vakti diyebilirim. Unutma! Kalbinin sesi, seni doğru yola götürecektir. Çalışmayan bir Başak burcu isen, bugün oldukça istikrarlı bir duruş sergilemen,bulmana yardımcı olabilir.

5 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzakta olan veya küs olduğunuz arkadaşlarınızdan gelen geri dönüşler sizleri sevindirebilir. Gereksiz derecede olan kırgınlıklarınızı unutmayı tercih etmelisiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Boğa burcunda yeniay gerçekleşiyor. Kendinizi daha yaratıcı ve akıcı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve yabancılarla tanışmak için uygun koşullar var.

5 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dinlediğiniz ve hayatınızı analiz ettiğiniz bir gün olabilir. Uzaklardan sevdikleriniz ile görüşebilir, keyifli zaman geçirerek mutluluğunuzu arttırabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; hayata bakış açında farklılıklara ve yeniliklere gitmen gerekiyor. Çıkacağın yolculuklar, alacağın eğitimler önünde yeni ufuklar açabilir. Fikir ve düşüncelerinde tutarlı ve geleneksel bir tavır izliyor olman değişen zamana ayak uyduramamana neden olabilir,  dünya görüşünde değişiklik yapman gerekiyor.

5 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni Ay uzmanlaşma, hukuki konular ve yurtdışı alanında gelişmeleri tetikliyor. Olaylar hızlı biçimde sonuçlanacaktır. Akşamüstü ertelediğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeni Ay meydana geliyor. Mesleğinizde parlayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Yurt dışı ilişkilerinizde beklenmedik teklifleri,başarısına dönüştürebilirsiniz. Uzaklardan birine aşık olup, sıra dışı bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Hayat bakış açınızın kökten değişeceği, bol seyahatli bir dönem kapınızda. Burç burç yorumları günlük burç yorumları pazar

5 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 21' 37" R
Ay
Başak
22° 31' 08"
Merkür
Boğa
02° 41' 01"
Venüs
Boğa
22° 33' 14"
Mars
Koç
13° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 29"
Satürn
Balık
17° 56' 20"
Uranüs
Boğa
23° 21' 36"
Neptün
Balık
29° 22' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 05"
Chiron
Koç
21° 35' 52"
Lilith
Başak
25° 16' 45"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>