Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz bir insanla ilgili bir sorun sizi oldukça meşgul edecek. Zihin dağınıklığı yaşayacaksınız. İlişkinizle ilgili bir konudaki sürpriz gelişme günlük planlarınızı altüst edecek

Grup çalışmaları açısından yoğun günler sizi bekliyor. Bu yüzden özel hayatınızdan bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz. İleride bu çalışmalardan alacağınız olumlu sonuç size bütün yorgunluklarınızı unutturacaktır.

Para konularında çok tutumlu davranıyorsunuz. Hatta gereğinden fazla tutumlusunuz. Yapmanız gereken zorunlu harcamaları bile erteliyorsunuz. Kendinizi bu kadar sıkmanızın anlamı yok.

Sizi tanıyan her insana güven veriyorsunuz. Bunun sorumluluğunu da bazen taşımakta zorlanıyorsunuz. Neticede siz de insansınız. Başkalarının işlerini, sorumluluklarını üzerinize almak yerine biraz da kendiniz için yaşamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki gelişmeler olumlu olduğu halde kişisel kaprisleriniz yüzünden yaşamı kendinize zehir ediyorsunuz. Sosyal çevreden uzak durmak yerine işinizden artan zamanı arkadaşlarınıza ayırmalısınız. Duygusal yönden oldukça hassassınız ve sevdiğiniz dostlarınızın sizi aramasını bekliyorsunuz. Bugün onu siz arayıp ne kadar özlediğinizi söylemelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcu geçişi iki gün boyunca,hayatınız ve kişisel meselelerinizle ilgili olarak önemlidir. Aynı anda iki işi birden yapmak veya iki konu üzerinde düşünmek gayet kolaydır. Ancak dağılmamak ve zamanı iyi kullanmak gerekir. Bu enerji altında zor işler karşımıza geldiğinde hevesimizi kaybetmeden, başarıyla halledeceğimizden emin olalım. İş yerinizde veya bulunduğunuz ortamda birilerinin ne yaptığı, ne düşündüğüne kafamıza takmayalım. Biz kendi işimizi pekala düzgün bir şekilde yerine getirebiliriz. İyi bir planlama ile işleri yoluna koyabiliriz. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, hiçbir şeyin aceleye getirilmemesi, gelişen olayların mantıklı şekilde analiz edilmesi, gelişimin önemsenmesi gerektiğini işaret ediyor. Bir de lütfen sağlığınızı,haklarınızı, sözleşme şartlarını, nasıl bir ortamda çalışacağınızı mutlaka gözetiniz. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefinizi belirle ve cesaretle ona yönelmelisiniz. Bilginizi en etkin olacağınız alanda ifade edecek şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Araştırın, okuyun, öğrenin ve öğrendiklerinizi birveya aktivite alanında ifade edin. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenden bir kişiye yönelik çıkışların hem senin hem de onun daha önce dile getirmediği şikayetleri dökmesine yol açabilir. Güne ait sorumluluklarını ertelemek istiyorsun. Fakat bir yandan da sorumluluklarının ağır basması isteklerin doğrultusunda hareket etmeni engelleyebilir. Aile şirketinde çalışan bir Başak burcuysan, keskin kararlar alarak bambaşka alanlara yönelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı sosyal yardım kampanyalarına destek verebilirsin. Uzun zamandır şikâyet ettiğin bir sağlık problemin varsa, kendini ihmal etmemende fayda var.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ruhsal olarak kendinizi çok daha pozitif hissedeceğiniz, hayata dair farkındalığınızın artacağı bir gün olacak. Eğitim veya yarım bırakılan işleriniz ile ilgili yeni kararlar alıp uygulayabilirsiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili üstlerinizle görüşmeniz mümkün. İş ortamında göz önünde olmanız, isteklerinizin netlik kazanması size keyif verecek. Detaylı çalışmalarınızın geri bildirimlerden mutluluk duyarsınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanarak keyifli bir akşam geçirmeniz olası.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞİKAYETÇİ olduğunuz konular var. Ancak bu durum mali durumunuzu ilgilendiriyorsa asla şikayetçi olmayın. Yeni kalkıştığınız işinizde çok başarılı olacağınız da aşikar.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayır ve bağış işleri söz konusu olduğunda merhametli yönlerinizi cömert şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bolca fedakar davranabileceğiniz bir gündesiniz ancak bunun zararlı olabileceğini unutmamalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanızalanlarınızda ve kariyerinizde oluşacak planlarınızı harekete geçirerek başlıyor. Özel hayatınızın sorumlulukları içsel streslerinizi bu haftabaşında arttırabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar önemli işlerde ve girişimlerinizde size gaz verebilirler. Bu dönemde yapabileceklerinizden çok planlarınız üzerine yoğunlaşmalı, hayata karşı kendinizi akışa bırakmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların çok hızlı geliştiğini düşünebilirsiniz. Farklı istekler ve büyük beklentiler içinde bulunacaksınız. Bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.Olaylara olumlu bakıp, büyütmeyeceksiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 10" R
Ay
Terazi
02° 26' 41"
Merkür
Boğa
03° 48' 55"
Venüs
Boğa
23° 35' 15"
Mars
Koç
13° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 23"
Satürn
Balık
17° 59' 40"
Uranüs
Boğa
23° 24' 31"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 23"
Lilith
Başak
25° 22' 21"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>