Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Buzlar Eriyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın seni şaşırtmak için sürpriz yapması keyfini yerine getirebilir bugün. Uzun bir zamandan sonra tekrar bir araya gelmeniz mümkün olabilir hatta. Beraber geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak sana çok daha iyi bir enerji katabilir.

Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz.

Bugünkonularında daha seçici davranmanın faydasını görebilirsin. Her şeyi aynı anda halletmeye çalışmak yerine kendine zaman ayırabilirsin. Biraz kafanı toparlamak daha fazlayapmanı sağlayacak zira.

Bugün enerjini sık sık yenilemek gerekecek. Gün içinde kendini bir çok defa yorgun hissedebilirsin çünkü. Temiz havada yürüyüş yapmak daha iyi gelebilir sana. Bol su içmek de kendini iyi hissetmende yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda geleceğini etkileyecek büyük değişiklikler yaşayabilirsin bugün. Bunda etrafındaki insanların etkisi büyük olabilir hatta. Senin için olumlu sonuçlanacak tercihler yapmaya çalışmalısın o yüzden. Seçimlerin konusunda çevrenden yardım almakta yarar var.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen kendi iyiliğiniz için çok temkinli olabilirsiniz, ancak mevcut kozmik tablo, risk alma dürtüsüne direnenleri destekliyor, bu yüzden doğanıza sadık olun ve başkalarının itibarlarını tehlikeye atmasına izin verin. Kendiniz için bir isim yapmanıza gerek yok.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgınlıkları sona erdireceksin. Bir süre önce tartıştığın arkadaşın ile aranızdaki buzları eriteceksin. Eski samimiyetinizi kısa zamanda yakalayabilirsin. Bugün bulunacağın ortamda kazançlarını arttırmana yardımcı olacak fırsatlarla karşılaşabilirsin. Eğer devam eden ilişkin varsa, baş başa özel bir gün geçireceksin.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde artık kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. Finansal konularda geleceğe dair sağlamcı adımlar atma isteğiniz bugün bir sonuç verebilir. Maddi ve manevi bir muhasebe, önünüzü daha iyi görmek için fırsatlar yaratabilir.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlara dikkat etmek gerekiyor. Düşünmeden, olayları yeteri kadar incelemeden harekete geçmemelisiniz.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin artacağı ve duygularınızın kontrolde olacağı bugünlerde zamanınızı en iyi şekilde değerlendirerek her konuda isteklerinizi elde edebilirsiniz.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güç her an sizin olabilir ancak dikkatli olmazsanız sizden çok şey götürebilir. Hayat, genellikle endişe ettiğiniz ayrıntıların neden bu kadar önemli olduğunu size ispatlayabilir. Geri planda kalan şeyler konusunda başkalarını yardım etmeye ikna etmek için anı yakalayabilirsiniz. Onları kendi tarafınıza çekmek için kimseyi manipüle etmeye gerek yok, sadece doğrudan ne istediğinizi sorun!

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize de yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak; değişimlere dikkat.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; yakın çevre, eğitim, kardeşler, seyahat konuları bugün ön plana çıkabilir ve bu konularda güçlü destekler alabilirsiniz. Ayrıca aşk konusunda karşınıza çıkan fırsatları kaçırmayın.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin isteklerini hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz.

6 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>