Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Güvende Hissediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 10%

Romantik ilişkinizi yoğunlaştırmanın zamanı geldi. Aşk hayatınızdaki şeyler oldukça istikrarlı olmalı. Duygusal olarak her zamankinden daha karmaşık hissetmeniz muhtemel. Bu güçlü duygu dalgalanmalarını avantaja çevirin ve en yakınınızla olan ilişkinizi derinleştirmek için kullanın. Samimiyet, tüm ilişkileriniz için anahtar bir kelime. Utanmayın. Mahremiyetinizi korumak yerine biraz kendinizi sıradışılıktan çıkarın.

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın farklı alanları arasındaki uyumsuzluğun ayyuka çıkıp harekete geçmenizi gerektireceği yoğun bir gün. İnsanlar aşırı derecede inatçı olabilir, nereye dönseniz gerginlik ve moral bozukluğu yaratabilirler. Durumu dengelemenin yolu eğlenceden geçiyor. Şen şakrak bir ruh hali ve esprili bir tavır sayesinde karşınıza çıkacak her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İyi vakit geçirmeye bakın.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İyimser, canlı doğanız eldeki hızlı tempolu enerjiyle beslenir. Fiziksel gücünüz var ve yıllık hedeflerinizde çok az çabayla muazzam adımlar atabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanarak bu zamandan yararlanın. Hedefleriniz ne olursa olsun başarmanıza yardımcı olacak çok sayıda destek var.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerin sana karşı eleştirel yaklaşımı kendinden şüphe duymana neden oluyor. Kendine güvenmelisin. Sağlıklı yaşam konusunda daha dikkatli davranıyorsun. Beslenme alışkanlıklarında büyük değişiklikler gerçekleştirebilirsin. Aile bireyleri ile aranı iyi tutuyorsun. Onların senin her konuda arkanda duruyor olması kendini güvende hissetmene yardımcı oluyor.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili beklemediğiniz konular sizi şaşırtabilir. Yeni bazı girişimler ya da yeni proje teklifleri gündeminize gelebilir. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmaların ve yazışmaların olduğu hareketli bir gündesiniz. Bununla birlikte iletişimde olduğunuz kişileri anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Stres altında yargılayıcı tutum takınmamaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara tepkisiz kalmakta fayda var.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda atacağınız adımlarda ya da alacağınız kararlarda kendinizi başarılı hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi konuşkan görebilirsiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde geçirdiğiniz süre zarfında farklı konulara da ilginiz olduğunu fark etmiş olmalısınız. Daha çok sanatla ilgili olan bu alanlarda mutlaka profesyonel eğitim almalısınız.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Akrep burcuna girişi iletişimle ilgili konulara vurgu yapıyor. Bugün telefon trafiğiniz yoğun olacaktır, bolca konuşma yapabilirsiniz.Beklemediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Hayatınızı etkileyecek konularda ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda biraz cesarete ihtiyacınız var. Atılım yapmaktan korkmayın. Karşı tarafın hoşuna gideceğinden emin olabilirsiniz. Sahip olduğunuz şans sayesinde büyük kayıplardan kurtulabilirsiniz.  Mizahi tarafın bugün zirvede olacak.

6 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir.

6 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 13' 15" R
Ay
Terazi
27° 56' 31" R
Merkür
Boğa
06° 48' 53"
Venüs
Boğa
26° 12' 33"
Mars
Koç
15° 24' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 32"
Satürn
Balık
18° 07' 53"
Uranüs
Boğa
23° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 26' 51"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 42"
Lilith
Başak
25° 36' 31"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>