Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Objektifliğini Kaybedebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün biriyle ilginç bir bağlantı kurabilirsiniz. Yeni bir arkadaşlık kuracağınız biriyle anlamlı bir tartışma gerçekleştirebilirsiniz. Belki de sizinle aynı hayat görüşünü paylaşan ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda size ilham veren insanları toplamak size iyi gelecek. Kendinizi üzdüğünüzde veya korktuğunuz zaman, doğru arkadaşlar moralinizi düzeltip sizi motive edebilir.

Tutkular son derece yüksekte seyretmeye meyillidir ve büyük ihtimalle kendinizi tam da böyle bir şeyin ortasında bulacaksınız. Başka neresi olabilir ki? Eğer bir Başak iseniz her gün bir Başak günüdür, ancak bu, bugün normalden biraz daha yoğun olabilir. Çatışan enerjiler, kafanızın tam ortasında, birbirine çarpacak ve şimdi ya da asla türünden önemli bir karar vermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Duygularının uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun. Bugün, sadece tek bir şey yapmak istiyosun...şapşallık olabilir mi? Çevrendeki herkese esprilerle takılabilirsin! Yaşamın sunduğu bütün neşeyi benimsemek için harika bir gün. Gerisi ise zaten boş!Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftalar önce başladığınız projeleri bugün biraz toparlama fırsatı bulacaksınız. Benlik algınızda tanıştığınız kişiler veya olumlu girişimleriniz yoluyla, bir takım değişimler oldu. Fakat kim olduğunuzu fark etmek tek başına yetmez, düşünmeniz gereken başka konular da var.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve çalışma hayatında farklılıklar oluşabli, eğitim ve sınav konuları gündeminizde olabilir. Haksızlığa karşı toleransınız azalabilir, Finansal konularda yüzeysel ve aceleci hareket etmemeşi.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geniş bir arkadaş grubuna sahipsin fakat bugün onların tartışmaları arasında kalmış hissedebilirsin. Objektif bir duruş sergilemeye çalışsanda bu konuda zorlanıyorsun. Mantığın yerine duygularını daha çok dinleyeceğin bir gündesin. Karşılaştığın olağan sorunları çok fazla içselleştirmemelisin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam enerjinizin çekildiğini hissediyor olabilirsiniz. İçinizdeki çocuk artık büyüyor olabilir. Eğlence kültürü yaşla ilgili değildir. Siz isterseniz her yaşta eğlenmeyi başarabilirsiniz. İlişkinizde düşünce yapınızı değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Bu değişime en çok partneriniz sevinecektir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yenilikler getireceğiniz zamanlar olabilir. Güçlü iletişiminiz sayesinde üstlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemekte fayda var. İlerleyen saatlerde işlerde yavaşlama olabilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırmalarınızı tamamlamak, eğitim almak ya da mesleki konularda atılımlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Araştırmalar için de uygun bir gün.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz doğrultusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Üstlerinizle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazla harcamanın bir yararı, sizi çalışmaya teşvik etmesidir. Ancak konuyu yeniden değerlendirirseniz bir kuruş bile harcamadan motive olabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Kariyer hayatınızda faydası olacak eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı bugün alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor. Kardeşlerinizle ve yakın çevre üyelerinizle beklenmedik gerginlikler yaşayabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

O kadar coşkulu ola bilirsiniz ki, gerçeği gözardı edebilirsiniz. Özellikle mali taahhütlerde bulunmadan önce iki kez düşünün. Ayrıca şüpheli dini ya da manevi uygulamalara dahil olmanız tehlikesi var. Siz arzuladığınız her şeye sahip olabileceğinize inanmak istiyorsunuz. Gerçekçi olun.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmamaya dikkat edin. Eğer kıskançlık duygularınızı bastıramazsanız çok zararlı çıkabilir, birlikte olduğunuz kişiyi kaybedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen, zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engeller var. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin.

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 38' 06" R
Ay
Akrep
03° 11' 06" R
Merkür
Boğa
07° 26' 33"
Venüs
Boğa
26° 44' 19"
Mars
Koç
15° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 38"
Satürn
Balık
18° 09' 30"
Uranüs
Boğa
23° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 27' 25"
Plüton
Kova
02° 01' 31"
Chiron
Koç
21° 45' 58"
Lilith
Başak
25° 39' 23"
True Node
Koç
14° 54' 49"
Son Güncelleme : 21/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>